Επιχειρήσεις Ηλεία

Η αγάπη δε «σβήνει» ποτέ – Πανέτοιμοι οι καταστηματάρχες του Πύργου να υποδεχθούν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ακούστε το άρθρο

Ανήμερα των ερωτευμένων και ο εμπορικός κόσμος στην αγορά του Πύργου έχει φροντίσει να αναδείξει με κάθε δυνατό τρόπο το χαρακτήρα της ημέρας, «ντύνοντας» τις βιτρίνες των επιχειρήσεών τους στα χρώμα του έρωτα και του πάθους, το κόκκινο.

Ξεχωριστή θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τη σημερινή μέρα, αφού είναι μια καλή ευκαιρία για τον καθένα να εκφράσει ελεύθερα τα συναισθήματά του προς τα πρόσωπα που αγαπά, ή να εκμυστηρευτεί όσα νιώθει σε άτομα που δεν το γνωρίζουν.

Ο έρωτας ούτως ή άλλως είναι ένα ανθρώπινο συναίσθημα που δεν έχει ηλικία, με νεαρούς και μεγαλύτερους να «γιορτάζουν» την ημέρα.

Οι εποχές που διανύουμε τα τελευταία χρόνια με την οικονομική κρίση που ταλαιπωρεί τη χώρα μας σίγουρα δε βοηθούν στο να «πέσουν» λεφτά στην τοπική αγορά, αλλά δεν παύουν να υπάρχουν ακόμα και σήμερα ρομαντικές ψυχές που θα προγραμματίσουν να γιορτάσουν με ιδιαίτερο τρόπο. Σ’ αυτό βοηθούν σημαντικά και οι επαγγελματίες της πόλης μας που έχοντας κάνει τις προετοιμασίες τους εδώ και μέρες, έχουν φροντίσει να έχουν εξαιρετικές προτάσεις για κάθε γούστο και κατά κύριο λόγο προσιτές οικονομικά προς όλους. Όπως πιστεύουν οι περισσότεροι και μας εκμυστηρεύτηκαν αποκλειστικά στην εφημ. «Πατρίς», σημασία έχει η κίνηση και η σκέψη να προσφέρεις κάτι ρομαντικό στον άνθρωπό σου.

Πανέμορφα λουλούδια και ανθοσυνθέσεις από τους ανθοπώλες, γλυκά σε σχήμα καρδιάς από τα ζαχαροπλαστεία, επιλογή που είναι ιδιαίτερα αγαπητή σε μεγάλο μέρος του καταναλωτικού κοινού, ρομαντικά και ιδιαίτερα δώρα όπως κοσμήματα και τέλος ρομαντικά δείπνα, είναι ορισμένα από τα πράγματα που μπορούν να βρουν στην τοπική αγορά οι ερωτευμένοι προκειμένου να υπενθυμίσουν ή να αναδείξουν τα αισθήματά τους στο πρόσωπο που τους έχει «στιγματίσει» στην καθημερινότητά τους και τη ζωή τους. Σίγουρα οι άντρες θα είναι αυτοί που θα αναδείξουν περισσότερο τα αισθήματά τους προσφέροντας λουλούδια, γλυκά και δώρα στις συντρόφους και συζύγους τους, ωστόσο αρκετές είναι και οι εκπλήξεις που ετοιμάζουν συνήθως κάθε χρόνο και οι γυναίκες στους συντρόφους τους.

Όλη η επικαιρότητα