Sexy

Η Αλέκα Καμηλά με μπικίνι αποδεικνύει πως και μια 45χρονη μαμά μπορεί να είναι σέξι

Ακούστε το άρθρο

Κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται τη χώρα μας για να κάνει τις διακοπές της με την οικογένειά της και να απολαύσει τις όμορφες παραλίες της Ελλάδας. Ο λόγος για την Αλέκα Καμηλά, η οποία για μια ακόμα φορά αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό όταν πήγε πρόσφατα για μπάνιο στη θάλασσα.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται μαζί με τον σύζυγό της Πέτζα Στογιάκοβιτς και τα παιδιά τους στη Θεσσαλονίκη, όπου παρά το γεγονός ότι είμαστε στα μέσα του Σεπτέμβρη, απολαμβάνουν το μπάνιο τους στη θάλασσα λίγο πριν επιστρέψουν στο εξωτερικό και στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Τι κι αν έχει φτάσει τα 45, η Αλέκα Καμηλά είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ με αναλογίες που θα ζήλευαν μέχρι και 20χρονες!

Η άλλοτε σταρ της ελληνικής μόδας και πασαρέλας η οποία έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα για χάρη του συζύγου της, με τον οποίο ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων φαίνεται να είναι στην καλύτερη φόρμα της ζωής της, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες με το εμπριμέ μπικίνι. Η ίδια έχει πλέον αποφασίσει να θέσει ως πρώτη προτεραιότητα την οικογένειά της και έτσι έχει προσηλωθεί στον ρόλο της ως μητέρα και σύντροφος. Παρόλα αυτά δείχνει υπέροχη, αποδεικνύοντας ότι και οι μαμάδες μπορεί να είναι σέξι!

marieclaire.gr

Όλη η επικαιρότητα