WEB tv Κινηματογράφος

I Am Paul Walker: Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον πρόωρα χαμένο Paul Walker [TRAILER]

Ακούστε το άρθρο

Μία αναδρομή στην ζωή και το έργο του άνδρα που υποδύθηκε τον ‘Brian O’Conner’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Paramount Network έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer του επερχόμενου ντοκιμαντέρ I Am Paul Walker με το οποίο τιμάται η μνήμη του πρωταγωνιστή των ταινιών The Fast and the Furious, Paul Walker.

Ο αδικοχαμένος ηθοποιός ήταν ένας αξιόλογος εκπρόσωπος της βιομηχανίας του θεάματος αλλά και ένας συνειδητοποιημένος καλλιτέχνης που στήριζε ανθρωπιστικά και περιβαλλοντολογικά προγράμματα ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης. Όσοι συνεργάστηκαν μαζί του παραδέχονται ότι ήταν ένας εξαιρετικός συνάδελφος. Η οικογένεια, οι φίλοι και οι πιο κοντινοί του άνθρωποι προχωρούν σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση για αθέατες πτυχές του χαρακτήρα και του βίου του εν λόγω αστέρα, δίνοντας για πρώτη φορά στην δημοσιότητα και βιντεοσκοπημένο υλικό από ιστορίες και βιώματα που δεν είχαν ποτέ πριν αποκαλυφθεί για τον ίδιο. Άτομα που τον γνώριζαν καλά κάνουν λόγο για το πόσο αφοσιωμένος πατέρας και σύζυγος υπήρξε, αλλά και πόσο συνεπής ήταν στην δουλειά του.

Πέρα από την επιτυχημένη του καριέρα και την τρυφερή σχέση που είχε με την κόρη του, μοίραζε τον χρόνο του και σε δραστηριότητες όπως το surfing και οι αγώνες δρόμων, ενώ ξεχώριζε πολύ και για το πάθος του με τη προστασία της  θαλάσσιας ζωής, σε τέτοιο βαθμό ώστε το ενδιαφέρον του αυτό να μεταμορφώνεται σε έμπρακτη βοήθεια και ενίσχυση προς αντίστοιχες ΜΚΟ, όπως π.χ. το Reach Out Worldwide.

Στις 30 Νοεμβρίου του 2013, σε ηλικία 40 χρόνων, ο Paul Walker βρίσκει ακαριαίο θάνατο στην Santa Clarita, της California σε θανατηφόρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα που επέφερε τον θάνατο και στον φίλο του, Roger Rodas ο οποίος οδηγούσε το αμάξι που συνετρίβη και τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες.

Το ντοκιμαντέρ σκηνοθέτησαν ο παραγωγός Derik Murray και ο δημιουργός Adrian Buitenhuis (I Am Heath Ledger, I Am Sam Kinison), ενώ πίσω από την εξωτερική παραγωγή του όλου project βρίσκονται οι Jon Slusser και Jaimee Kosanke για λογαριασμό της Network Entertainment.

Η πρεμιέρα του I Am Paul Walker έχει δρομολογηθεί στις Η.Π.Α. από την Paramount Network για τις 11 Αυγούστου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

ΠΗΓΗ: unboxholics

Όλη η επικαιρότητα