Sexy

Η «Αντζελίνα» του Αφελάι

f1ec49207d5742f1e62e6fd63ed46285.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ποια είναι η κούκλα σύντροφος του νέου παίκτη του Ολυμπιακού – Η Ντοριέν Ρόουζ αναμένεται να προκαλέσει πολλαπλά εγκεφαλικά στα ελληνικά γήπεδα

Η μετεγγραφή του Ιμπραϊμ Αφελάι στον Ολυμπιακό είναι γεγονός. Ο Ολλανδός άσος θα φορά τα «ερυθρόλευκα» για τα επόμενα 1+2 χρόνια και ο Μίτσελ αναμένει πολλά από αυτόν, όπως και οι φίλαθλοι του Θρύλου. Ωστόσο, πέρα από τις χαρές που ανυπομονεί να χαρίσει στους οπαδούς του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, ο 28χρονος Αφελάι έχει και ένα άλλο… δυνατό χαρτί για το οποίο αισθάνεται περήφανος.

Η κούκλα σύντροφος του, Ντοριέν Ρόουζ, που πολλά ΜΜΕ την αποκαλούν «Αντελίνα Τζολί της Ευρώπης» αναμένεται να προκαλέσει πολλαπλά εγκεφαλικά στα ελληνικά γήπεδα, αφού τα έχει όλα. Και τέλειες αναλογίες και εκπληκτικό πρόσωπο. Το 30χρονο μοντέλο και ηθοποιός από την Ολλανδία στο Euro του 2012 κέρδισε τον άτυπο τίτλο της ομορφότερης συντρόφου ποδοσφαιριστή και η παρουσία της στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ενδέχεται να διχάσει τους φιλάθλους ως προς το αν η Μάρτα του Ρομπέρτο ή εκείνη είναι πιο σέξι.  

Η Dorien Rose γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου του 1983  και είναι ηθοποιός και μοντέλο. Μεγάλωσε στο Χονγκ Κονγκ και μετά γύρισε στην Ολλανδία όπου τελείωσε το σχολείο και παράλληλα έκανε τα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο, όταν την ανακάλυψε το 2004  το «Elite Models», που είναι το πιο γνωστό πρακτορείο μοντέλων παγκοσμίως. Από τότε έχει κλείσει δουλειές σε όλο τον κόσμο. 

Έχει γίνει εξώφυλλο σε πάνω από 50 περιοδικά ομορφιάς και μόδας, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλές διαφημίσεις, μουσικά βίντεο και fashion shows. Η Dorien Rose, επίσης, έχει κερδίσει πολλά βραβεία ως μοντέλο και υπήρξε πρόσωπο για πολλές καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας.

Εχει παρακολουθήσει μαθήματα σε οκτώ διαφορετικές σχολές υποκριτικής και σκηνοθεσίας  και έχει παίξει σε διάφορες ταινίες, όπως στις Moordwijven, Millionair, Voetbalvrouwen, Shouf Shouf!, Gooische Vrouwen και άλλες. 

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα