Lifestyle

Η απάντηση της Ρατακόφσκι σε σχόλια για τα κιλά της φίλης της

Ακούστε το άρθρο

Μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram του, το γνωστό μοντέλο Έμιλι Ρατακόφσκι, για να προωθήσει τη νέα γραμμή μαγιό που σχεδιάζει δημιούργησε αντιδράσεις από χρήστες των social media.

H Ρατακόφσκι μαζί με την φίλη της Κέιτλιν Κινγκ απολαμβάνει τις διακοπές της. Όπως είναι φυσικό μοιράστηκε στιγμιότυπα από αυτές τις διακοπές μέσω του Instagram.

Σε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία βλέπουμε τις δύο φίλες να ξαπλώνουν στην παραλία φορώντας μαγιό από την συλλογή της Έμιλι, Inamorata.

Σχολιαστές των social media δεν έχασαν την ευκαιρία να προβούν σε cyberbullying ενώ κάποιοι άλλοι κατηγόρησαν την Ρατακόφσκι ότι «χρησιμοποιεί» τη φίλη της για να δείξει ότι το δικό της κορμί είναι πιο «όμορφο».

Το πασίγνωστο μοντέλο απάντησε λέγοντας «αγαπώ τη φίλη μου και το σώμα της και πιστεύω ότι είναι τέλεια στη φωτογραφία! Είμαι αλήθεια περήφανη που φοράει το μαγιό μου. Όλοι αυτοί οι haters είναι τρελοί. Επειδή έχετε μάθει να βλέπετε ένα μόνο τύπο σώματος στο internet δεν σημαίνει οτι μόνο αυτός θεωρείται όμορφος».

Έμιλι έδωσε συνέχεια και στο Twitter δημοσιεύοντας τη φωτογραφία με τη λεζάντα «Thank you, next».

Πάνω στη φωτογραφία έγραψε για άλλη μια φορά πόσο αγαπά τη φίλη της και πόσο γλυκιά βρίσκει αυτή την εικόνα.

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα