Lifestyle

Η αποκάλυψη της Μαρίνας Πατούλη για τη δύσκολη στιγμή που πέρασε με τον σύζυγό της

Ακούστε το άρθρο

Για τη σχέση με τον σύζυγό της μίλησε σήμερα η Μαρίνα Πατούλη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό».

Η κ. Πατούλη αναφέρθηκε στις καλές αλλά και τις κακές στιγμές που έχει περάσει με τον Γιώργο Πατούλη και ειδικότερα μίλησε για τη στιγμή που η σχέση τους δοκιμάστηκε.

«Ο Γιώργος είναι το στήριγμά μου σε πολύ δύσκολες στιγμές, σε πολύ δύσκολες αποφάσεις. Είναι ο μέντοράς μου στην πολιτική, ας πρόσεχε» είπε η κ. Πατούλη.

Όσο για τον παραλληλισμό του συζύγου της με τον Χολιγουντιανό σταρ Τζορτζ Κλούνεϊ, η κ. Πατούλη ανέφερε: «Για κάθε γυναίκα ο άνδρας της είναι σαν τον Τζορτζ Κλούνεϊ. Η σχέση μας διατηρείται με τον θαυμασμό. Βέβαια βοηθάει και το ότι τον βλέπω και λίγο. Βλεπόμαστε και ελάχιστα».

Η Μαρίνα Πατούλη ωστόσο αναφέρθηκε και στη στιγμή που ανακοίνωσε στον άνδρα της την υποψηφιότητά της για τον δήμο Αμαρουσίου:

«Έγινε η κόλαση του Δάντη όταν ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου», είπε. «Με τον Γιώργο είμαστε καλά, γιατί κι εγώ του επιφυλάσσω εκπλήξεις, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. Το περιστατικό που έγινε με την υποψηφιότητά μου δεν ήταν και ό,τι πιο ευχάριστο. Το πιο δύσκολο για τη σχέση μας ήταν η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου στο Μαρούσι, ενώ ήταν εν ενεργεία δήμαρχος. Ενώ του έλεγα ότι έχω το δικαίωμα να εκτεθώ και να κριθώ, δεν με άκουγε και μου έλεγε “κάνε ό,τι θες”. Όταν το ανακοίνωσα, ήταν μια συναυλία του Δάντη στο Μαρούσι και έγινε η κόλαση του Δάντη! Ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου ως δήμαρχος Αμαρουσίου και πάω και του λέω “περιμένω να μου πεις συγχαρητήρια” και παθαίνει εγκεφαλικό! Εκεί ήταν κόλαση του Δάντη! Μετά, εντάξει, δεν ήταν και πολύ ευχάριστα».

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=45&v=qQKoR6QfExk

via

Όλη η επικαιρότητα