Life

Οι Απόκριες είναι ευκαιρία να ανανεώσεις τη σεξουαλική σου ζωή

Ακούστε το άρθρο

Έχουμε την στολή, έχουμε και το ερωτικό σενάριο. Μπορείς να αναπαραστήσεις τη σκηνή;

Δεν είναι όλοι Μίμης και Ξανθίππη, ώστε να αγοράζουν στολές ανερυθρίαστα ανεξαρτήτως εποχής. Κάποιοι ντρέπονται. Τώρα που ήρθαν όμως οι Απόκριες, μπορεί κάθε ζευγάρι να πραγματοποιήσει φαντασιώσεις που είχε και άλλες που δεν είχε ιδέα ότι είχε. Αν ανήκεις στην δεύτερη περίπτωση, σου έχουμε ετοιμάσει οκτώ, καθόλου καθημερινά, ερωτικά σενάρια.

Κλέφτες και αστυνόμοι

Το σενάριο: Ένας από τους δύο είναι ο αρχικακοποιός από το Casa de Papel, ο άλλος είναι πράκτορας του FBI. Ο πράκτορας ανακαλύπτει την κρυψώνα της κακοποιού και προτίθεται να τον αφήσει ελεύθερο υπό τον όρο να του ικανοποιήσει τις ορέξεις.

Ωραία Ελένη και Πάρις

Το σενάριο: Ωραίο και το νέο, αλλά το παλιό καλύτερο. Το πιο παράνομο ζευγάρι των εποχών περιμένει να το ενσαρκώσετε. Υποδυθείτε πως μόλις αποδράσατε από τη Σπάρτη, κρύβεστε από το Μενέλαο και αποφασίζετε να δωθείτε ο ένας στον άλλο.

Αυτοκράτεια και Μονομάχος

Τo σενάριο: Ποια γυναίκα δεν έχει γλυκοκοιτάξει τον Ράσελ Κρόου ως μονομάχο; Σε αυτό το σενάριο η γυναίκα υποδύεται την αυτοκράτειρα της ταινίας, η οποία «τσακώνει» τον εαυτό της να ενδιαφέρεται για την τύχη του πεισματάρη μονομάχου και στο τέλος της ημέρας τον καλεί στα ιδιαίτερά της με την πρόφαση ότι θέλει να του πει ένα μυστικό.

Νεράιδα του δάσους και Ρομπέν των Δασών

Το σενάριο: Καθώς ο Ρομπέν γυρνάει στο Νότιγχαμ με τα κλοπιμαία που ετοιμάζεται να δώσει στους φτωχούς περνώντας μέσα από το Δάσος του Σέργουντ. Στο μονοπάτι του Δασους πετυχαίνει μία νεράιδα και της διηγείται την τελευταία του περιπέτεια. Η νεράιδα ενθουσιάζεται από τη δοτικότητα και το θάρρος του Ρομπέν και αποφασίζει να του κάνει ένα «δώρο».

Σερβιτόρα του Σαλούν και Cowboy

Το σενάριο: Για όσους φέτος έλιωσαν στο Westworld ή για όσους απολάμβαναν τον Clint Eastwood σε ρόλο cowboy, αυτό το σενάριο είναι ταμάμ. Κάπου στην Άγρια Δύση, μετά το ανελέητο κυνηγητό επικηρυγμένων, αποφασίζει να μπει σε ένα σαλούν και να πιει την μπύρα του. Ωστόσο, εκείνη την ώρα, οι άντρες βρίσκονται στα ορυχεία και στο σαλούν μονάχα η σερβιτόρα. Η συνέχεια είναι δική σας.

Ταβερνιάρισσα και ιππότης

Το σενάριο: Αναπολώντας τις σέξι στιγμές του Game of Thrones, έχουμε να προτείνουμε τούτο εδώ: Ο άντρας ως ιππότης επιστρέφει σώος και αβλαβής από τον Ματωμένο Γάμο. Αφού έχει χάσει τα πάντα, αποφασίζει να μπει στο πρώτο οινοποτείο που βρίσκει στο διάβα του. Ύστερα από μία κανάτα κρασί και πολλή κούραση, μοιράζεται με τη σερβιτόρα την ανάγκη του για σεξ, μετά από μήνες στις επάλξεις.

Μάγισσα του Σάλεμ και δήμιος

Το σενάριο: Μετά τη δίκη, ο δήμιος καλείται να μεταφέρει την μάγισσα στο μπουντρούμι, όπου και θα κρατηθεί μέχρι να οριστεί η μέρα της θανατικής ποινής της. Όσο ο δήμιος φυλάσσει το μπουντρούμι για να μην αποδράσει η μάγισσα, εκείνη τον γοητεύει με την ομορφιά και την εξυπνάδα της. Εν τέλει, ο δήμιος μπαίνει στο μπουντρούμι.

Ούζο και χταπόδι

Το σενάριο: Τίποτα δεν ταιριάζει καλύτερα από το ούζο με το χταπόδι. Για πολύ μερακλήδες.

Όλη η επικαιρότητα