Κινηματογράφος

Η Captain Marvel της Marvel Comics σε ταινία

captain-marvel-katee-sackhoff.jpg
Ακούστε το άρθρο

Είναι αλήθεια ότι η DC Comics θα κυκλοφορήσει την Wonder Woman το 2017 αλλά προς το τέλος του 2018 η Marvel Comics θα κυκλοφορήσει την ταινία για την Captain Marvel. Πρόκειται για ένα από τα πιο αναμενόμενα φιλμ των επόμενων ετών. Ας ξεκινήσουμε όμως από τα βασικά.

Ποια είναι η Captain Marvel;

Είναι δημιούργημα του συγγραφέα Roy Thomas και της σκιτσογράφου Gene Colan, η Ms. Marvel, το αρχικό όνομα της Captain Marvel, έκανε το ντεμπούτο της το 1977 στα κόμικς της Marvel. Όμως, η θνητή της πλευρά ως Carol Danvers είχε παρουσιαστεί στο κοινό εννέα χρόνια νωρίτερα. Καθώς υπηρετούσε για την Αεροπορία, μια συσκευή εξωγήινης προέλευσης ανατινάχτηκε μπροστά της. Ως συνέπεια του ατυχήματος η Danvers απέκτησε υπερφυσικές δυνάμεις. Η Captain Marvel είναι υπέρ δυνατή, πετάει, απορροφά και εκπέμπει ενέργεια και έχει ακόμα και λίγες διαισθητικές ικανότητες. Έχει πάρει μέρος σε πολλές ομάδες όπως τους Εκδικητές (The Avengers), τους S.H.I.E.L.D. και τους Guardians of the Galaxy. Επιπλέον, η θνητή της προσωπικότητα έχει αλλάξει κατά καιρούς στις Sharon Ventura, Karla Sofen και Kamala Khan αλλά υπογραμμίζεται ότι στην κινηματογραφική μεταφορά της ηρωίδας θα είναι, σίγουρα, η Carol Danvers.

Ποια θα παίξει τον ρόλο;

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία υποψήφια για τον ρόλο ενώ βέβαια υπάρχουν πάρα πολλές ηθοποιοί που έχουν δηλώσει ανοιχτά την επιθυμία να ενσαρκώσουν την υπέρ ηρωίδα. Χαρακτηριστικά ονόματα είναι: Katheryn Winnick, Emily Blunt, Jessica Chastain, Katee Sackhoff και η Shailene Woodley.

Πηγή: cinefreaks.gr

Όλη η επικαιρότητα