Lifestyle

Η Charlize Theron παραδέχεται πως είναι ελεύθερη και πως ποτέ δεν ήθελε να παντρευτεί

Ακούστε το άρθρο

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εδώ και δύο δεκαετίες έχει γράψει τη δική της ιστορία στον κινηματογράφο και πλέον γνωρίζει πολύ καλά την αλήθεια της, όμως ο γάμος δεν είναι μέρος αυτής.

Η Charlize Theron που είναι μια από τις γυναίκες που τιμά το περιοδικό Glamour για το έτος 2019, μίλησε για την προσωπική της ζωή, τα παιδιά της, Jackson και August, αλλά και τη μητέρα της, η οποία όπως σημείωσε η σταρ, υπήρχαν φορές που δεν την επαινούσε μετά από τα ρεσιτάλ μπαλέτου.

«Ήταν καταστρεπτικό να το ακούω, αλλά συνειδητοποίησα, πως όταν έλεγε ότι κάτι ήταν καλό, μπορούσα να την πιστέψω», εξήγησε. « Πάντα μου έλεγε την αλήθεια, το καλό και το κακό με τον ίδιο τρόπο, δίκαια. Προσπαθώ να το κάνω κι εγώ αυτό με τα παιδιά μου», συμπλήρωσε.

splashnews.com

Όσο για την προσωπική της ζωή, η 44χρονη Charlize παραδέχεται: « Δεν έχω υπάρξει σε σχέση εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ποτέ δεν ήθελα να παντρευτώ. Αυτά δεν είναι πράγματα δύσκολα για μένα, επειδή είναι έμφυτα η αλήθεια μου. Διαπιστώνω πως ο κόσμος μπερδεύεται λίγο με αυτό, και επίσης περισσότερο οι γυναίκες, σωστά;»

Όλοι ωστόσο θυμούνται τη σχέση της με τον ηθοποιό Sean Penn, που ξεκίνησε το 2014, έπειτα από 18 ολόκληρα χρόνια γνωριμίας. Τότε κανείς από τους δυο δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους, μιας και προτιμούσαν να απασχολούν τον τύπο μόνο με τη δουλειά τους, ώσπου η σταρ έλυσε τη σιωπή της και αποφάσισε να παραδεχτεί δημόσια το αυτονόητο. Ύστερα από ερώτηση των δημοσιογράφων, στην πρεμιέρα της της ταινίας «Α million ways to die in the west», δήλωσε: «Ναι, είμαι πολύ χαρούμενη. Δεν είμαι πολύ καλή στο να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, αλλά ναι, η αλήθεια είναι πως είμαστε πολύ χαρούμενοι μαζί».

gettyimages.com

Τον περασμένο Απρίλιο, η  ηθοποιός είχε πει στο ΕT πως είναι «σοκαριστικά διαθέσιμη», προσθέτοντας, «Είμαι ελεύθερη εδώ και δέκα χρόνια, κάποιος πρέπει να βρει τα κότσια και να μου ζητήσει ραντεβού».

Το να είναι όμως ταυτόχρονα μητέρα και super star κρύβει για την ηθοποιό πολλές προκλήσεις. Καθώς μιλά για τα δύο της παιδιά, η Charlize δακρύζει σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του περιοδικού.

«Εύχομαι τόσο πολύ να μπορούσα να είμαι η γυναίκα που είμαι και να κάνω τη δουλειά που κάνω και να μπορώ να προστατεύω παρόλα αυτά, εντελώς τα παιδιά μου από όλα, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ», λέει στη συνέντευξή της και προσθέτει, πως ελπίζει ο τρόπος που τα μεγαλώνει «να τους μάθει να είναι οι χαρακτήρες και οι άνθρωποι που χρειάζεται να είναι».

splashnews.com

Η Theron μεγάλωσε σε ένα φτωχικό αγρόκτημα έξω από το Γιοχάνεσμπουργκ, στη Νότια Αφρική.   Τα παιδικά της χρόνια ήταν τραυματικά με έναν αλκοολικό και βίαιο πατέρα που χτυπούσε την ίδια και τη μητέρα της.   Όταν ήταν 15, ο πατέρας της επέστρεψε σπίτι μεθυσμένος και με ένα όπλο απείλησε να σκοτώσει την γυναίκα του και την κόρη του.   Η μητέρα της ηθοποιού αντέδρασε, κατάφερε να του αποσπάσει το όπλο και τον πυροβόλησε μπροστά στα μάτια της κόρης της Theron, σκοτώνοντάς τον. Το δικαστήριο αποφάσισε πως ήταν σε αυτοάμυνα και ανέθρεψε μόνη της την κόρη της.

via

Όλη η επικαιρότητα