Ηλεία

Ι.Χουζούρης: «Απαραίτητες διευκρινήσεις για τη Χειρουργική κλινική»

Ακούστε το άρθρο

Λόγω των δηλώσεών μου την Παρασκευή 4/10/2019 σε ένα έντονο φορτισμένο κλίμα, με τη μετακίνηση του Διευθυντή της Παθολογικής κλινικής στη Ν.Μ. Πύργου καθώς και σε άλλο περιστατικό με πολίτη που έκανε φραστικές επιθέσεις αναίτια, διευκρινίζω τα εξής:

  1. Η Χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Αμαλιάδας λειτουργεί σε ανοικτές εφημερίες, όπως ανακοινώνονται κάθε μήνα στο μηνιαίο εφημεριακό πρόγραμμα του Νοσοκομείου. Δεν λειτουργεί κάθε Κυριακή, αλλά κάθε πρώτη και τρίτη Κυριακή κάθε μήνα, όπως λανθασμένα μπορεί να εννοείται από δηλώσεις μου.
  2. Η δήλωσή μου είχε να κάνει με την εφημερία της Κυριακής 6/10/2019, η οποία παρέμεινε σε ανοικτή εφημερία, λόγω των ενεργειών του Ιατρού Χειρουργού κ. Μπακέλλα. Δυστυχώς τα ίδια προβλήματα παραμένουν για προγραμματισμένες εφημερίες του Οκτωβρίου, λόγω έλλειψης Αγροτικών ή ειδικευομένων Ιατρών. Τις αμέσως επόμενες ημέρες, μαζί με τους εμπλεκόμενους θεσμούς του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, θα προσπαθήσουμε να θέσουμε νέα δεδομένα λειτουργίας της Χειρουργικής κλινικής προς το συμφέρον των πολιτών και της Υγείας τους.
  3. Η στοχοποίηση εντός και εκτός των τειχών στην Αμαλιάδα, για Ιατρούς στην Αμαλιάδα που δεν συμπεριφέρονται σωστά ή υπάρχει πρόβλημα χαρακτήρα, είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμο και εμφανώς όταν μιλάμε για διοικητικές ενέργειες ή ενέργειες επιστημονικής γνώσης, δεν μπορούμε να εμπλέκουμε σχόλια ή εντυπώσεις που έχουν καλλιεργηθεί επίτηδες όλα αυτά τα χρόνια. Γι’ αυτό και ζητώ ειλικρινά συγγνώμη διορθώνοντας τις δηλώσεις μου περί του χαρακτήρα του κ. Μπακέλλα, γιατί όντως η προσφορά του φαίνεται καθημερινά και όλα αυτά τα χρόνια είναι παρών σε όλους τους αγώνες, για την Αμαλιάδα.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Όλη η επικαιρότητα