Lifestyle

Η χρυσή συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos υπό το βλέμμα της ΑΑΔΕ

Ακούστε το άρθρο

Tην καθιερωμένη καλοκαιρινή συναυλία στη Μύκονο και συγκεκριμένα στο Nammos, έδωσε ο Αντώνης Ρέμος το βράδυ της Πέμπτης. Ο γνωστός τραγουδιστής, φέτος, φιλοξένησε τον Αιγύπτιο συνάδελφό του Amr Diab και όλη η βραδιά κινήθηκε σε ελληνοαραβικούς ρυθμούς.Το Nammos πλημμύρισε από Έλληνες κι Άραβες, καθώς μαζί με τον Έλληνα τραγουδιστή, ήταν μαζί του κι ο Αιγύπτιος Amr Diab. Η τιμή για τη συναυλία ήταν από 1.000 έως 1.500 ευρώ, ανάλογα το τραπέζι, τα φαγητά και ποτά. Μάλιστα, από την πολυκοσμία δημιουργήθηκε και μποτιλιάρισμα. Το πρόγραμμα ξεκίνησε στην 1.30 μετά τα μεσάνυχτα με τον Amr Diab να ερμηνεύει το Tamally Maak, το τραγούδι που ακουγόταν στους τίτλους τέλους της εκπομπής Όλα του Θέμου Αναστασιάδη.

Ο Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε στην σκηνή στις 3.10 τα ξημερώματα φορώντας λευκό σακάκι, κεφάτος και με τον κόσμο να τον αποθεώνει. Την είσοδό του συνόδευσαν δεκάδες πυροτεχνήματα που έκαναν την νύχτα μέρα, ενώ το δικό του πρόγραμμα ξεκίνησε με το τραγούδι όλος δικός σου. Την παράσταση εκτός από τους τραγουδιστές έκλεψαν οι καλλίγραμμες κοπέλες που λικνίζονταν υπό τους ήχους των μουσικών, οι σαμπάνιες που έρεαν άφθονες, αλλά και τα εκατοντάδες βεγγαλικά που έκαναν τη νύχτα μέρα!

Το Nammos, παρά τις τσουχτερές τιμές, ήταν ασφυκτικά γεμάτο και οι θαμώνες δε σταμάτησαν να λικνίζονται στους ρυθμούς των τραγουδιών του Ρέμου, αλλά και του Diab.

Το κόστος ανά άτομο στα τραπέζια φαγητού και ποτού είχε οριστεί στα 1500 και 1000 ευρώ και στα τραπέζια του ποτού, η τιμή της απλής φιάλης ξεκινούσε από 500 ευρώ ενώ ακόμη και το πάρκινγκ κόστιζε 50 ευρώ.

Oι ελεγκτές της ΑΑΔΕ βρίσκονταν όλο το βράδυ στις θέσεις τους δίπλα στις ταμειακές μηχανές οι οποίες είχαν πάρει φωτιά. Οι ελεγκτές παρέμειναν στον συναυλιακό χώρο για 14 ολοκληρες ώρες. Δείτε αναλυτικά στο ρεπορτάζ του Open TV:

via 

Όλη η επικαιρότητα