Ψυχαγωγία

Η Δαλάκα πέρασε στην τελική τετράδα του Survivor 2

Ακούστε το άρθρο

H Κατερίνα Δαλάκα είναι η πρώτη που κερδίζει το εισιτήριο για τους τέσσερις του ημιτελικού του Survivor 2.

Στον ημιτελικό του symbol , οι παίκτες αγωνίστηκαν έχοντας τα σύμβολα που είχαν κερδίσει μέχρι τώρα συν δύο ζωές για τους άντρες και τρεις για τις γυναίκες.

Ο Πάνος και ο Νικόλας δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμών. Νικητής στους άντρες αναδείχθηκε ο Ηλίας και στις γυναίκες η Κατερίνα Δαλάκα. Το έξτρα έπαθλο, κρέας ψημένο από τον διάσημο σεφ Νουσρετ απόλαυσαν μαζί με τους δύο νικητές και ο Πάνος με τη Βιργίνα που επέλεξαν αντίστοιχα οι δύο φιναλιστ. Στο γεύμα αυτό οι τέσσερις παίκτες του ελληνικού Survivor βρέθηκαν μαζί με τους αντίστοιχους νικητές από την Κολομβία και την Τουρκία.

Στον τελικό του symbol αναμετρήθηκαν η Κατερίνα και ο Ηλίας σε ένα παιχνίδι μνήμης και μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Κατερίνα.

Η Δαλάκα λοιπόν η παίκτρια που περνά κατευθείαν στην τελική τετράδα του Survivor 2. Η Κατερίνα Δαλάκα κατάφερε διαγωνιζόμενη απέναντι στον Ηλία Γκοτση και έπειτα από άπειρες διαδρομές στις οποίες απομνημόνευσε τα σύμβολα του πίνακα να κερδίσει με 5-2 τον συμπαίκτη της και να κερδίσει την πρώτη θέση στον ημιτελικό που θα γίνει στην Ελλάδα και από τον οποίο μας χωρίζουν μόλις 15 μέρες.

Όλη η επικαιρότητα