Viral Κόσμος

Οι δεσμοί Ιταλίας – ΗΠΑ από την… Αρχαία Ρώμη και οι απίθανες αντιδράσεις της μεταφράστριας του Τραμπ

Ακούστε το άρθρο

Είναι ξανθιά, ξέρει Ιταλικά και Αγγλικά και είναι το νέο «είδωλο» του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες μιας και η εκφραστικότητά της δεν πέρασε απαρατήρητη σε χιλιάδες τηλεθεατές.

Ο λόγος για τη μεταφράστρια του Τραμπ που ακούγοντας όσα έλεγε ο Αμερικανός πρόεδρος και έπρεπε να τα μεταφράσει στο πρόεδρο της Ιταλίας, Σέρτζιο Ματαρέλα αντιδρούσε με έντονες ματιές και απίστευτες γκριμάτσες.

Η μεταφράστρια αντιδρούσε όπως θα αντιδρούσαμε όλοι σε αυτά που έλεγε ο Ντόναλντ Τραμπ. Ωστόσο, η αποκορύφωση ήλθε όταν ο Αμερικανός πρόεδρος υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ και η Ιταλία είναι σύμμαχοι από την Αρχαία Ρώμη!

Οι ΗΠΑ και η Ιταλία είναι τόσο δεμένες από την κοινή πολιτιστική και πολιτική κληρονομία που μοιράζονται χιλιάδες χρόνια από την Αρχαία Ρώμη», είπε ο Τραμπ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ υπερασπίστηκε, επίσης, και την κληρονομία του Χριστόφορου Κολόμβου. «Τη Δευτέρα, αποτίσαμε φόρο τιμής στον Ιταλό εξερευνητή ο οποίος ηγήθηκε της ανακάλυψης του Νέου Κόσμου, του κυρίου που είναι γνωστός ως Χριστόφορος Κολόμβος», είπε.

Οι εκφράσεις της διερμηνέως κατάφεραν να γίνουν viral και στο twitter στήθηκε ένα τρικούβερτο γλέντι.

Δείτε εδώ όλη την ομιλία του Τραμπ

via

Όλη η επικαιρότητα