Μουσική

Η Dream Team της ελληνικής pop στον Ιππόδρομο Αθηνών στις 22.9 – Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Ελένη Φουρέιρα σε μια εκρηκτική συναυλία από τον ΟΠΑΠ

Ακούστε το άρθρο

Η μεγαλύτερη μουσική συνάντηση της χρονιάς έρχεται την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στον σύγχρονο συναυλιακό χώρο του Ιπποδρόμου Αθηνών, Markopoulo Park. Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Ελένη Φουρέιρα, μαζί επί σκηνής, δημιουργούν τη Dream Team της ελληνικής pop και ξεσηκώνουν το κοινό με παλιές και νέες επιτυχίες, χορό, κέφι και πολλές εκπλήξεις.

Οι πόρτες για το All Stars Concert του ΟΠΑΠ θα ανοίξουν στις 18:30 και λίγο πριν τις 20:00 θα ανέβουν στη σκηνή οι Alcatrash, για να κάνουν την έναρξη του τρίωρου μουσικοχορευτικού live.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ και η προπώληση πραγματοποιείται μέσω www.ticketmaster.gr/showEventInfo.html?idEvent=2004840

Ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει το έργο του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή για δωρεάν μεταφορά 

Την ημέρα της συναυλίας (22.9), από τις 16:30 μέχρι και τις 19:30 θα αναχωρούν δωρεάν λεωφορεία από το σταθμό μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και τον σταθμό προαστιακού «Κορωπί» για να μεταφέρουν στο Markopoulo Park όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν το All Stars Concert.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν θέση δηλώνοντας συμμετοχή  εδώ και συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

Από το μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» θα αναχωρούν λεωφορεία κάθε 15 λεπτά και από τον προαστιακό στο Κορωπί θα υπάρχουν δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων κάθε 30 λεπτά. Όλα τα λεωφορεία θα επιστρέψουν στο μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και τον σταθμό προαστιακού «Κορωπί» αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας.

Το τελευταίο δρομολόγιο από σταθμό μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» αναχωρεί στις 23:35 και από τον σταθμό προαστιακού «Κορωπί» στις 23:59.

Για τον προαστιακό σταθμό «Κορωπί» ισχύει το εισιτήριο απλής μετάβασης αξίας 1,40€.

Εύκολη πρόσβαση με ΙΧ και δωρεάν parking

Για όσους επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το δικό τους αυτοκίνητο, ο Ιππόδρομος Αθηνών, Markopoulo Park, απέχει μόλις 30 λεπτά από την Αθήνα και διαθέτει δωρεάν parking 5.000 θέσεων.

Διεύθυνση: Στησαγόρα & Ελπίδος, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, θέση Μερέντα

Οδηγίες πρόσβασης: https://goo.gl/maps/4FdDLKZr9391ZpGk7.

Όλη η επικαιρότητα