Ελλάδα

Η Ελενα Ακρίτα για το κακοποιημένο βρέφος- Ας περιμένουμε, μην προτρέχουμε

Ακούστε το άρθρο

Με ανάρτησή της η Ελενα Ακρίτα συμβουλεύει να μην προτρέχουμε στην υπόθεση του 11χρονου βρέφους που βρέθηκε νεκρό και κακοποιημένο καθώς οι πληροφορίες όντως θέλουν τους γιατούς και τους ιατροδικαστές να διαφωνούν όσον αφορά αν υπήρξε η όχι κακοποίηση.

Από όσα έχουν διαρρεύσει από χτες και έχει δηλώσει ένας εκ των τριών ιατροδικαστών, στο μωρό βρέθηκαν κακώσεις που παραπέμπουν σε παρά φύσιν σεξουαλική κακοποίηση, υπάρχουν όμως αντικρουόμενες καταθέσεις που κάνουν λόγο για θεραπεία με υποκλυσμό μέσω ορθού, λόγω της σοβαρής πάθησης του βρέφους, που οδηγούν σε ανατροπή αυτής της εκδοχής.

Το μόνο που είναι βέβαιο, όπως διέρρευσε από την Αστυνομία, είναι ότι δεν προκύπτει κάκωση από ανδρικό μόριο, αλλά από αμβλύ όργανο, κάτι που απομακρύνει την εκδοχή του βιασμού, και ενισχύει αυτήν της κακοποίησης από άλλη αιτία.

Εγραψε η Ελενα Ακρίτα:

Για το μωράκι που πέθανε τόσο βασανισμένο, ας περιμένουμε την οριστική γνωμάτευση χωρίς να προτρέχουμε. Ψυχραιμία και υπομονή.

«Ο νευρολόγος που εξέτασε το μωρό, αναφέρει ότι τα ευρήματα στο κορμάκι του 11 μηνών βρέφους είναι συναπτά με τη φαρμακευτική αγωγή υπό μορφή υποθέτου την οποία λάμβανε καθημερινά, λόγω των επιληπτικών κρίσεων.»

Όλη η επικαιρότητα