Ψυχαγωγία

Η Ελένη Φουρέιρα προσποιήθηκε οργασμό στον τηλεοπτικό «αέρα»

Ακούστε το άρθρο

Χωρίς καμία αμφιβολία, η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα το βράδυ της Τετάρτης στο The 2night Show, ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες που έχουν περάσει από το πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ειδικά, στο δωμάτιο με τις «Μύγες» η εκρηκτική τραγουδίστρια όχι μόνο δεν τα βρήκε σκούρα απέναντι στην τριάδα, αλλά Φάνης Λαμπρόπουλος, Νίκος Ράπτης και Θανάσης Πασσάς βρήκαν τον… μάστορά τους στο πρόσωπο της τραγουδίστριας.

Στην αρχή προσπάθησαν να την κάνουν έξαλλη όταν της έδειξαν δύο φωτογραφίες (μία του Τρύφωνα Σαμαρά και μία του πρώην της, Γιώργου Σαμαρά) και της ζήτησαν ποια να σκίσει. Εκείνη, κράτησε την ψυχραιμία της και λέγοντας, αγαπώ τον Σαμαρά, τον Τρύφωνα, ζήτησε να σκίσουν τον πρώην σύντροφό της.

Στη συνέχεια, οι προκλήσεις της τριάδας γίνονταν και μεγαλύτερες, ζητώντας από τη Φουρέιρα να δείξει τις υποκριτικές της ικανότητες και να προσποιηθεί έναν οργασμό. Εκείνη δέχτηκε κι αφού έπαιξαν τη σκηνή από την ταινία «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι», όπου η Μέγκαν Ράιαν προσποιείται οργασμό της ζήτησαν να κάνει ακριβώς το ίδιο.

Η τραγουδίστρια το έκανε και η σκηνή ήταν απολαυστική, δείχνοντας και πως υποκριτικές ικανότητες έχει και πως είναι ακομπλεξάριστη και πως ναι υπήρξε καλεσμένος που «στρίμωξε» τις «Μύγες» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

via

Όλη η επικαιρότητα