Lifestyle

Η Ελένη Φουρέιρα «ξαναχτυπά» με μικροσκοπικό μπικίνι

Ακούστε το άρθρο

Δεν προλαβαίνουμε τα «χτυπήματα» της τραγουδίστριας τις τελευταίες ημέρες, μέσα από τα social media. Μετά από ένα κουραστικό επαγγελματικά διάστημα, με πολλές εμφανίσεις, η Ελένη Φουρέιρα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Και φαίνεται ότι ξεκίνησε με φόρα και ανεβασμένη διάθεση. Και σίγουρα σέξι. Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τις τελευταίες ημέρες. Μόλις πριν δύο ημέρες είχε δημοσιεύσει μία υπέροχη και σίγουρα σέξι φωτογραφία  της, μέσα στη θάλασσα. Και είχε προκαλέσει πανικό στον account της, με τα likes να αγγίζουν τα 80 χιλιάδες.

Και τώρα, επιστρέφει με νέο «χτύπημα», που πάει την υπόθεση «σέξι φωτογραφία» σε άλλο… level! Η Φουρέιρα ποζάρει στο φακό με ένα μικροσκοπικό μπικίνι και τρελαίνει τον κόσμο. Και για του λόγου το αληθές, η επίμαχη ανάρτηση ξεπέρασε τα 73 χιλιάδες likes.

Και να σημειώσουμε ότι στις επίμαχες φωτογραφίες δεν έχει προβεί σε καμία επεξεργασία. Μας δείχνει το κορμί της, όπως είναι στην πραγματικότητα. Οπότε, οι followers της είχαν έναν λόγο παραπάνω, για να την αποθεώσουν στα σχόλια τους.

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα