Lifestyle

Η Ελένη Μενεγάκη δείχνει πιο chic από ποτέ μέσα από το φακό της Ρούλας Ρέβη

Ακούστε το άρθρο

Η Ρούλα Ρέβη τις τελευταίες μέρες ανεβάζει στο Instagram ασπρόμαυρες artistic φωτογραφίες από διάσημες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, ανάμεσά τους η Ελεονώρα Μελέτη και η Δούκισσα Νομικού. Μπορεί και οι δύο προαναφερθείσες κοπέλες να είναι εξίσου όμορφες, όμως η φωτογραφία που μάς έκλεψε λίγο περισσότερο την προσοχή ήταν εκείνη της Ελένης Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια ποζάρει στο φωτογραφικό φακό της Ρούλας, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, ντυμένη σαν bussiness woman παλαιότερης εποχής. Το look της είναι πραγματικά πολύ chic και ladylike. Πιο συγκεκριμένα, φορά ένα παντελόνι με μικρό pied de poule σε κλασική ίσια γραμμή, μια λεπτή μαύρη ζώνη, μία ζιβάγκο ribbed μπλούζα και ένα suede σακάκι. Τα μαλλιά της είναι πιασμένα πάνω σε έναν αυστηρό sleek κότσο, ενώ το μακιγιάζ της είναι κλασικό με ένα απλό winged eyeliner και έντονα χείλη. Το ασπρόμαυρο της φωτογραφίας, κάνει την όλη εικόνα να δείχνει πιο ατμοσφαιρική ενώ το ελαφρώς αυστηρό αλλά και σέξι βλέμμα της ωραίας Ελένης, σε κάνουν να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της.

Όπως είναι φυσικό, η ανάρτηση συγκέντρωσε χιλιάδες καρδούλες και δεκάδες θετικά σχόλια θαυμαστών που συγχαίρουν τη φωτογράφο και την Ελένη για το όμορφο αποτέλεσμα.

Πηγή: marieclaire 

Όλη η επικαιρότητα