Lifestyle

Η Ελένη Μενεγάκη «πολεμάει» τον καρκίνο του μαστού

menegaki.jpg
Ακούστε το άρθρο

Συνειδητοποιημένη και με κοινωνική ευαισθησία, εμφανίζεται η Ελένη Μενεγάκη στο βίντεο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του μαστού.

Με τη δύναμη που της δίνει η δημοσιότητα και τη σχέση που έχει χτίσει εδώ και 20 χρόνια με τις τηλεθεάτριες, η Ελένη Μενεγάκηρίχτηκε στη μάχη για τον καρκίνο του μαστού. Η παρουσιάστρια έγινε το πρόσωπο του βίντεο-καμπάνια για την πρόληψη και τη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, δηλαδή για την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της οργάνωσης Άλμα Ζωής.

Η παρουσιάστρια στέλνει το μήνυμά της, μιλώντας σε όλες τις γυναίκες σχετικά με το τι ακολουθεί και η ίδια ευλαβικά κάθε χρόνο. 

«Αν ο καρκίνος του μαστού διαγνωσθεί έγκαιρα μπορεί να αντιμετωπιστεί με επιτυχία. Από τα 40 και μετά κάντε μια φορά το χρόνο κλινική εξέταση και μαστογραφία όπως κάνω κι εγώ. Χαρίστε λίγο χρόνο απ’ τη ζωή σας, στην ίδια σας τη ζωή.», είναι τα λόγια της στο βίντεο, δείχνοντας τον σωστό δρόμο σε όλες τις γυναίκες, ώστε να κατανοήσουν πώς μπορούν να «πολεμήσουν» τον καρκίνο του μαστού.

Πηγή: thetoc.gr

Όλη η επικαιρότητα