Εκλογές Ηλεία Πολιτική

Η Ελένη Τάγιου στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη

Ακούστε το άρθρο

Η πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα πάντα με γοήτευε. Παρότι οι σπουδές μου με κράτησαν για κάποια χρόνια μακριά, κάτι πάντα με τραβούσε πίσω, στην όμορφη πόλη της Αμαλιάδας. Αυτός ο τόπος σίγουρα έχει σημαδέψει τη ζωή μου και πάντα θα θέλω το καλύτερο για αυτόν.

Για χρόνια παρακολουθούσα και έκρινα την εξέλιξή του, τις αλλαγές και την πρόοδό του. Σήμερα νιώθω την ανάγκη να εμπλακώ και να έχω ενεργό ρόλο στο μέλλον αυτής της πόλης.

Η επιλογή μου αυτή ίσως επηρεάστηκε από την αλλαγή της δημοτικής αρχής την τελευταία πενταετία. Ήταν μια αλλαγή που μας ανάγκασε να κάνουμε την αναπόφευκτη σύγκριση. Τώρα γνωρίζουμε ποιοι μπορούν πραγματικά να εργαστούν για το καλό του τόπου, ποιοι μπορούν να φέρουν θετικά αποτελέσματα, ποιοι μπορούν να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των πολιτών.

Όσο περίεργο κι αν φαίνεται, πιστεύω πως η αλλαγή αυτή βοήθησε και τον ίδιο τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Λυμπέρη, να δει από κάποια απόσταση τα δημοτικά πράγματα και να προσεγγίσει καλύτερα τα προβλήματα του δήμου. Χαίρομαι γιατί από τις συζητήσεις που είχαμε μαζί, κατάλαβα πως εμπιστεύεται τη νέα γενιά της πόλης μας. Τη γενιά που επέλεξε να μορφωθεί, να επιστρέψει και να προσφέρει με τις ιδέες και τη δράση της σ’ αυτό τον όμορφο τόπο. Έχοντας εργαστεί στον τομέα της εκπαίδευσης σε θέματα προγραμματισμού, θεωρώ μπορώ να προτείνω τρόπους για τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας των υπηρεσιών, τον αυτοματισμό και την επίλυση προβλημάτων γραφειοκρατίας.

Δηλώνω έτοιμη, λοιπόν, και βάζω υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη. Είμαι αισιόδοξη πως η κάλπη θα αποφασίσει το καλύτερο για τον Δήμο μας. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους.

Ελένη – Ανδριανή Τάγιου
Διπλωματούχος Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Πληροφορικής
Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών

Όλη η επικαιρότητα