Lifestyle

Η Ελεονώρα Μελέτη καπνίζει δημόσια μαριχουάνα! (Βίντεο)

meleti.jpg
Ακούστε το άρθρο

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τρίτης η νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο «Ε». Μετά από ένα αφιέρωμα στην παρουσιάστρια και ένα επεισόδιο με τα παρασκήνια των γυρισμάτων της πρώτης εκπομπής, που παρακολουθήσαμε τις προηγούμενες εβδομάδες, το #hashtag με πρώτο θέμα την λέξη «Ελευθερία» βγήκε στον αέρα.

Η παρουσιάστρια και η συνεργάτες της προκειμένου να δώσουν τους τηλεθεατές την έννοια της ελευθερίας, ταξίδεψαν στο Άμστερνταμ, με αφορμή έρευνα της εφημερίδας «Le Monde», που ανέδειξε την ολλανδική πρωτεύουσα ως την «πιο ελεύθερη να ζει κάποιος σε όλη την Ευρώπη».

Στην ολλανδική πρωτεύουσα η χρήση ουσιών επιτρέπεται σε συγκεκριμένους χώρους, τα περίφημα coffee shops. Η Ελεονώρα Μελέτη για τις ανάγκες της έρευνας δεν δίστασε να αγοράσει ινδική κάνναβη, να φτιάξει η ίδια το «τσιγαριλίκι» και να το καπνίσει μπροστά στην κάμερα.

Ωστόσο, μεταφέροντας στο κοινό την εμπειρία της από την χρήση ινδικής κάνναβης, η ίδια είπε χαρακτηριστικά «Προσωπικά δεν πρόκειται να προβώ ξανά στην χρήση κάνναβης, κι αυτό γιατί βιωματικά μιλώντας η αίσθηση που πήρα δεν μου άρεσε καθόλου. Κεφάλι βαρύ, στόμα στεγνό, τάση για αηδία, εναλλαγή στη διάθεση από μελαγχολία σε νευρικό γέλιο, αλλά και κρίσεις πανικού όταν αντιλαμβάνομαι πως δεν έχω τον πλήρη έλεγχο του εαυτού μου, ήταν λίγα από όσα μου προκάλεσαν δυσφορία για αρκετή ώρα αργότερα».

Δείτε το βίντεο:

Όλη η επικαιρότητα