Lifestyle

Η Ελεονώρα Μελέτη βίωσε τεχνητά πόνους τοκετού (VIDEO)

i_eleonora_meleti_viose_tehnita_ponoys_toketoy.jpg
Ακούστε το άρθρο

Το δωδέκατο επεισόδιο της εκπομπής «Hashtag» προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης και η λέξη «γέννηση» ήταν το θέμα της. 


Ψυχολόγοι και ψυχοθεραπευτές μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη και περιέγραψαν τα συναισθήματα της γυναίκας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, ενώ αναφέρθηκαν και στους φόβους που μπορεί να έχει κατά τη διάρκεια του τοκετού. 


Όπως ήδη γνωρίζουμε τα ρεπορτάζ της Ελεονώρας Μελέτη είναι η βιωματικά. Όχι η παρουσιάστρια ούτε γέννησε, ούτε έμεινε έγκυος.


Η ίδια και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής Θέμης Μάλλης θέλοντας να βιώσουν τους πόνους της γέννας επισκέφθηκαν ένα φυσικοθεραπευτήριο, όπου με ειδικά ηλεκτρόδια που μετέφεραν ηλεκτρικό ρεύμα ένιωσαν κάτι ανάλογο. 


Η παρουσιάστρια, αν και έδειχνε να πονάει πολύ, άντεξε σε πολύ υψηλότερη τάση από τον Θέμη Μάλλη, που από τους αφόρητους πόνους που ένιωθε φώναζε και ζήτησε να του χαμηλώσουν την ένταση.

«Δεν έχω νιώσει περισσότερο πόνο στη ζωή μου. Και μου το είχε πει ο γιατρός μου «μην κάνεις ολική αλλά επισκληρίδιο» αλλά εγώ που έχω τη μέση μου δεν γίνεται. Αν είναι να επιλέξω, επιλέγω αυτούς τους πόνους», είπε αμέσως μετά το πείραμα η παρουσιάστρια.

 

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα