Αποδράσεις

Η Ελλάδα στους 10 υπέροχους προορισμούς για «σφιχτά» πορτοφόλια

upl55891ef6d22d6.jpg
Ακούστε το άρθρο

Αντίθετα με ό,τι νομίζουμε, δεν είναι απαραίτητο να κάνει κανείς οικονομίες για να πραγματοποιήσει το ταξίδι των ονείρων του.

Δηλαδή, η αναζήτηση των ευκαιριών.

Αλλά και η «προσαρμογή», που σημαίνει η διάθεση να μοιραστεί κανείς ένα κατάλυμα προκειμένου να μοιραστεί αντιστοίχως και το κόστος διανυκτέρευσης ή, να δεχθεί ότι, μπορεί να νοικιάσει δωμάτιο χωρίς δικό του μπάνιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι ευκαιρίες για φτηνά αεροπορικά εισιτήρια, τόσο σε τοπικές, εσωτερικές πτήσεις (σε κάποιες περιπτώσεις το κόστος είναι 50 – 75 δολάρια), όσο και σε διεθνείς, μπορούν να προσφέρουν απίστευτη εξοικονόμηση χρημάτων. 

Κάτι ανάλογο ισχύει και όσον αφορά στο γεύμα. Ναι, αναφέρει το δημοσίευμα, είναι αυτονόητο ότι με 200 δολάρια μπορεί κανείς να προσφέρει στον εαυτό του μία γαστρονομική εμπειρία, αλλά ένα γεύμα στα στέκια που προτιμούν οι ντόπιοι, εκτός από φτηνό είναι και μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα υπόθεση. 

Το therichest.com παρουσιάζει μία λίστα με 10 υπέροχους προορισμούς για οικονομικές διακοπές.

Η Ελλάδα είναι στη δεύτερη θέση διεθνώς. 

Βεβαίως και γίνεται αναφορά στην οικονομική κρίση που διέλυσε, όπως αναφέρεται τη χώρα από το 2009, αλλά είτε η επιλογή σας είναι η Αθήνα, είτε η επιθυμία σας είναι να απολαύσετε τον ήλιο της Μυκόνου και της Σαντορίνης, οι τιμές έχουν «πέσει». 

Εάν το όνειρο της ζωής σας είναι ένα ταξίδι στην Ελλάδα, η στιγμή είναι πιθανότατα, τώρα. Ανεξάρτητα από το στιλ σας, μπορείτε να ευχαριστηθείτε τη χώρα με λιγότερο από 30 δολάρια την ημέρα. Αν και όπως διευκρινίζεται, υπάρχουν ξενοδοχεία στα οποία η διανυκτέρευση κοστίζει 60 δολάρια τη βραδιά. 

Ταϊλάνδη

Ελλάδα

Πορτογαλία

Περού

Βουλγαρία

Κόστα Ρίκα

Καμπότζη

Ινδία

Φίτζι

Βολιβία

Πηγή: thetoc.gr

Όλη η επικαιρότητα