Lifestyle

Η Ελληνίδα σύζυγος του Chris Cornell μιλά για τον ξαφνικό του θάνατο και τα επόμενα της βήματα

Ακούστε το άρθρο

Το Μάιο του 2017 έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο θρυλικός ροκ σταρ Chris Cornell, αφήνοντας πίσω του συντετριμμένους εκατομμύρια θαυμαστές αλλά και την όμορφη οικογένεια του, την Ελληνίδα σύζυγο του Βίκυ Καραγιάννη-Κορνέλ και τα δύο τους παιδιά.

Ο θάνατος τους θεωρήθηκε από τις αρχές αυτοκτονία, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της συζύγου του η οποία επιδόθηκε σε έναν αγώνα ώστε να διατηρήσει τη μνήμη του ζωντανή και να διαλευκάνει τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή. Τόσο η Βίκυ όσο και η μητέρα της ενημερώνουν διαρκώς το συσπειρωμένο κοινό του αγαπημένου καλλιτέχνη με ποστ για όλα όσα τον αφορούν τιμώντας καθημερινά τη μνήμη του. Η οικογένεια από την πρώτη στιγμή δέχτηκε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης από Έλληνες fans που τους συγκίνησαν ιδιαιτέρως.

Η Βίκυ Καραγιάννη-Κορνέλ, λοιπόν, έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στον Γιώργο Σατσίδη στο Λος Άντζελες και μίλησε τόσο για τον ξαφνικό θάνατο όσο και για τις δράσεις της από κει και πέρα για την ευαισθητοποίηση του κόσμου. Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη τιμητική τελετή που έγινε στο Μουσείο Ποπ Κουλτούρας στο Σιάτλ για τα αποκαλυπτήρια του χάλκινου αγάλματος που τίμησε την συνεισφορά του Chris Cornell στον χώρο της μουσικής.

Σε αυτή την βαθιά, εξομολογητική συνέντευξη που δίνει για πρώτη φορά η Βίκυ Καραγιάννη σε ελληνικό ΜΜΕ μιλάει για την απεριόριστη αγάπη του Chris Cornell για την Ελλάδα και τον πολιτισμό μας. Ακόμα, αναφέρεται στην επόμενη μέρα με τον απρόσμενο θάνατο του αγαπημένου της συζύγου αλλά και σε ότι αφορά στη συνέχεια της κληρονομιάς που άφησε στη διεθνή μουσική σκηνή. Φυσικά, δεν κρύβει την ανείπωτη θλίψη που ένιωσε η ίδια από την αναπάντεχη απώλεια του συζύγου της.

Στις 16 Ιανουαρίου 2019 ο κόσμος της μουσικής θα αποτίσει έναν ύστατο φόρο τιμής στο μοναδικό Chris Cornell. Το ροκ κονσέρτο ‘I Am The Highway: A Tribute To Chris Cornell’  είναι ένα μοναδικό μουσικό γεγονός που θα διεξαχθεί στο Forum του Los Angeles, και θα λάβουν μέρος τόσο μέλη από τα συγκροτήματα του Cornell, τους Soundgarden, τους Temple of The Dog και τους Audioslave όσο και οι Foo Fighters, οι Metallica και ο Ryan Adams. Επιπλέον, παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο Jimmy Kimmel. Προφανώς, το event είναι ήδη sold out. Άλλωστε, για την οικογένεια Cornell αλλά και τους αναρίθμητους θαυμαστές του ο Chris Cornell δεν έφυγε ποτέ από την ζωή.

Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν στο σύλλογο Chris & Vicky Cornell Foundation, και στο ίδρυμα The Epidermolysis Bullosa Medical Research Foundation, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση για αυτή την επώδυνη και εξουθενωτική διαταραχή.

Πηγή: marieclaire.gr

Όλη η επικαιρότητα