Ψυχαγωγία

Οι ελληνικές σειρές που πρέπει να δεις φέτος

Ακούστε το άρθρο

Η ελληνική τηλεόρασή έχει πάρει τα πάνω της και αυτό βγαίνει προς τους δέκτες μας. Ιδού ποιες σειρές ξεχωρίσαμε από τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Άγριες Μέλισσες

Δευτέρα – Πέμπτη 22.45 στον ΑΝΤ1

Στην Ελλάδα της δεκαετίας του ‘50 τρεις αδερφές μένουν ορφανές σε μια κοινωνία που δεν θα τους επιτρέψει να παλέψουν τη ζωή τους μόνες. Για να επιβιώσουν πρέπει να κρατηθούν η μια από την άλλη, να ενωθούν σαν μια γροθιά. Η σειρά υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1 (6 εκατομμύρια ευρώ), διαθέτει ένα από τα πιο πλούσια καστ που έχουμε δει ποτέ σε ελληνική σειρά (Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Δανάη Μιχαλάκη, Λεωνίδας Κακούρης, Ανδρέας Κωνσταντίνου κ.α.).

Έλα στη Θέση μου

Δευτέρα – Παρασκευή στις 21.00 στον Alpha

Στον τέταρτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς, έρχεται ένας νέος χαρακτήρας ο Μάρκος (Αποστόλης Τότσικας) που κρύβει μυστικά από το παρελθόν και θα αναστατώσει το φρέσκοπαντρεμένο ζευγάρι Αχιλλέας – Ρενάτα (Μαρίνος Κόνσολος- Ευαγγελία Συριοπούλου). Παράλληλα ο Βλάσης (Γιάννης Τσιμιτσέλης) θα αποφασίσει να σπουδάσει, να κάνει μαθήματα στο θέατρο, αλλά ίσως και στον έρωτα.

Κόκκινο Ποτάμι

Κάθε Κυριακή στις 21:00 στο Open

Η σειρά εποχής του Μανούσου Μανουσάκη βασίζεται στο ιστορικό μυθιστόρημα του Χάρη Τσιρκινίδη για τη Γενοκτονία των Ποντίων και έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας υπερπαραγωγής: γυρίσματα σε περισσότερες από 15 πόλης εντός και εκτός συνόρων, επιβλητική σκηνοθεσία και ένα λαμπερό καστ. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε μεταξύ άλλων τους: Ιωάννης Παπαζήσης, Αναστασία Παντούση, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνος Καζάκος, Τάκης Βαμβακίδης, Χαρά – Μάρα Γιαννάτου, Τατιάνα Παπαμόσχου, Δημήτρης Δρόσος, Σωτήρης Χατζάκης κ.α.

Έρωτας Μετά

Δευτέρα – Τετάρτη στις 21:50 στον Alpha

Το νέο θρίλερ του Alpha βασίζεται στη σειρά της Telefe «Amar despues de amar» και επικεντρώνεται σε μια ιστορία έρωτα και μυστηρίου που εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους, σε ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη και σ’ ένα παρόν που ψάχνει απαντήσεις. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τους: Αντώνη Καρυστινό, Βάσω Λασκαράκη, Μάριο Αθανασίου, Έμιλυ Κολιανδρή, Γεράσιμο Γεννατά, Μιχάλη Λεβεντογιάννη κ.α.

Κρατάς Μυστικό;

Κάθε Πέμπτη στις 21.50 στον Alpha

Πόσο ασφαλές είναι το μυστικό που μόλις μοιραστήκαμε; Τελικά ο κόσμος είναι πιο μικρός απ’ όσο νομίζουμε; Τις απαντήσεις έρχεται να δώσει η νέα κωμική σειρά του Alpha στην οποία οι ήρωες ερωτεύονται, θυμώνουν, απογοητεύονται, ονειρεύονται, απιστούν, μα στο τέλος της μέρας θέλουν όλα αυτά να τα μοιραστούν με κάποιον και τα μπερδέματα αρχίζουν. Στο καστ βρίσκουμε μεταξύ άλλων τους: Μαρία Καβογιάννη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Δήμητρα Σιγάλα, Τραϊάνα Ανανία κ.ά.

via

Όλη η επικαιρότητα