Η «Ελληνική Πρωτοβουλία» επεκτείνεται στην Αυστραλία

the_hellenic_initiative_683400575.jpg

Επίσκεψη στη Μελβούρνη πραγματοποίησε ο γενικός διευθυντής της «Ελληνικής Πρωτοβουλίας» (Hellenic Initiative), Mark Arey, με στόχο την επέκτασή της και στην Αυστραλία.

Τον φορέα δημιούργησε στις ΗΠΑ ο Ελληνοαυστραλός Ανδρέας Λιβέρης μαζί με τέσσερις άλλους διακεκριμένους επιχειρηματίες, με σκοπό τη στήριξη της Ελλάδας και τη βελτίωση της εικόνας της σε διεθνές επίπεδο.

Όπως είπε ο Mark Arey, ήδη το Hellenic Initiative έχει προσφέρει πάνω από δυο εκατομμύρια δολάρια για την ανακούφιση Ελλήνων που έχουν πληγεί από την κρίση και περίπου επτά εκατομμύρια δολάρια στην ενίσχυση νέων Ελλήνων επιχειρηματιών.

Όπως τόνισε, μεταξύ άλλων, «το “Hellenic Initiative” είναι ένας παγκόσμιος, μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός φορέας, του οποίου το όραμα, μέσα από τη γενναιοδωρία της Ελληνικής Διασποράς και Φιλελληνικής Κοινότητας, έχει σκοπό να προσφέρει ουσιαστική ενθάρρυνση και οικονομική ενίσχυση για τη διατήρηση οργανώσεων και προγραμμάτων, καθώς και να εμπνεύσει την επιχειρηματική ανάπτυξη που θα επιτρέψουν στον ελληνικό λαό να διασφαλίσει τη μακροπρόθεσμη ευημερία του ελληνικού έθνους».

 

Βάσω Ν. Χαριτοπούλου

vasso-charitopoulou@hotmail.com

πηγή: www.neoskosmos.com