Επιχειρήσεις

Η ELPEDISON εγκαινιάζει το νέο της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

Ακούστε το άρθρο

Η ELPEDISON εγκαινίασε πριν λίγες μέρες το νέο της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε συνεργάτες, πελάτες και εργαζομένους της Εταιρείας, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, στην οδό Τσιμισκή. Το νέο αυτό κατάστημα έρχεται να προστεθεί στο κατάστημα της Εταιρείας στην Κηφισιά, στα σημεία εξυπηρέτησης ELPEDISON στην Καλλιθέα και τη Λάρισα καθώς και στα 150 σημεία παρουσίας της ELPEDISON στην Ελλάδα, μέσω των συνεργαζόμενων αλυσίδων Public, MediaMarkt, Electronet και ΦΩΣ.

To νέο κατάστημα ELPEDISON στη Θεσσαλονίκη λειτουργεί σε συνεργασία με το συνεργάτη της Εταιρείας, BEFON. Ο πελάτης, εισερχόμενος στο κατάστημα, αμέσως διαπιστώνει το ιδιαίτερα μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον του καταστήματος και συναντά ανθρώπους έτοιμους να τον εξυπηρετήσουν σε κάθε αίτημά του, σχετικά με το ηλεκτρικό ρεύμα ή/και το φυσικό αέριο του σπιτιού ή της επιχείρησής του.

Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να πληρώσουν το λογαριασμό τους σε ταμείο ή και αυτόματα, να υπολογίσουν εύκολα και γρήγορα οι ίδιοι, μέσω ειδικής εφαρμογής, το οικονομικό όφελος που θα έχουν με τις ανταγωνιστικές τιμές και χρεώσεις της ELPEDISON καθώς και να πλοηγηθούν, σε πραγματικό χρόνο, στις πρωτοποριακές και φιλικές υπηρεσίες που έχει υλοποιήσει η Εταιρεία προς όφελός τους.

Με το νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, η ELPEDISON έρχεται ακόμα πιο κοντά στον πελάτη. Στόχος της Εταιρείας είναι να εξυπηρετεί τον τελικό καταναλωτή όπου κι αν βρίσκεται, και να είναι πάντα δίπλα του, προσφέροντας ξεχωριστές και καινοτόμες ενεργειακές λύσεις.

Όπως επισήμανε σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της ELPEDISON, κ. Νικόλαος Ζαχαριάδης, κατά τον χαιρετισμό του, «Σκοπός μας είναι να δημιουργούμε υπεραξία για τους πελάτες και να βελτιστοποιούμε την εμπειρία τους με κάθε τρόπο. Να παρέχουμε πάντα ποιοτική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση». Όπως μάλιστα ανακοίνωσε «…Εκτός από τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, παρέχουμε στους πελάτες μας καινοτόμες υπηρεσίες και εφαρμογές, όπως υπηρεσίες για ένα έξυπνο σπίτι και γραφείο. Πρόσφατα μπήκαμε και στις υπηρεσίες φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, έχω τη χαρά να ανακοινώσω τη στρατηγική συνεργασία που έχουμε συνάψει με τη Mercedes-Benz Ελλάς, για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα της ηλεκτροκίνησης προς τον τελικό καταναλωτή, είτε νοικοκυριό είτε επιχείρηση». Κλείνοντας ο κ. Ζαχαριάδης τόνισε ότι «…η ανταμοιβή μας για τη συνολική μας προσπάθεια είναι η εμπιστοσύνη των πελατών μας. Σήμερα, περισσότεροι από  150.000 πελάτες μάς εμπιστεύονται για το ρεύμα και το φυσικό τους αέριο και τους ευχαριστούμε».

Η ELPEDISON συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή της, αυξάνοντας τα σημεία φυσικής της παρουσίας ανά την Ελλάδα, πιστή στην υπόσχεσή της «Δίπλα σας με όλη μας την ενέργεια».

Όλη η επικαιρότητα