Κινηματογράφος

Η Εμα Στόουν η νέα Κρουέλα ντε Βιλ;

pegasus_large_t_1581_106784222_type12905.jpg
Ακούστε το άρθρο

H Ντίσνεϊ φαίνεται να απολαμβάνει την (ετοιματζίδικη) επιτυχία που σημειώνουν οι «ζωντανές» εκδοχές των παραμυθιών της. Η «Maleficent» με την Αντζελίνα Τζολί συγκέντρωσε περισσότερα από 750 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και η «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» του Μπάρτον ήταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2010 με εισπράξεις 1 δισεκατομμυρίων.

Διόλου τυχαία το στούντιο ετοιμάζει «Το Βιβλίο της Ζούγκλας» (κυκλοφορία 15 Απρίλη 2016), σε σκηνοθεσία του Τζον Φαβρό, ενώ πριν μερικούς μήνες η «Σταχτοπούτα» ξαναέχασε τα γοβάκια της σε μία αίθουσα δίπλα σας.

Το Hollywood Reporter αναφέρει πως το στούντιο βρίσκεται σε συζητήσεις με την αγαπητή Εμα Στόουν για μία «ζωντανή» αναβίωση του «101 Σκυλιά της Δαλαματίας» προσπαθώντας να την πείσουν να ντυθεί με τις γούνες της Κρουέλα ντε Βιλ (αρκετοί θα θυμούνται, πέρα από το κινούμενο σχέδιο, και τις ταινίες με την εμβληματική Γκλεν Κλόουζ στο ρόλο).

Αν και είναι ακόμα νωρίς για διαπραγματεύσεις, η ταινία πιθανότατα θα αφορά μια ιστορία προέλευσης του χαρακτήρα και παρόλο που δεν υπάρχει σκηνοθέτης το σενάριο έχει ξεκινήσει να γράφεται από την Κέλι Μάρσελ, σεναριογράφο του «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» και «Η Μαγική Ομπρέλα» (Saving Mr. Banks).

Πηγή: cinemag.gr

Όλη η επικαιρότητα