Lifestyle

Οι εννέα τύποι των ανθρώπων που απατούν πιο εύκολα

Ακούστε το άρθρο
Ας το παραδεχτούμε, κανείς δεν θέλει να είναι με κάποιον που απατά ή που είναι εν δυνάμει άπιστος. Πολλές φορές δεν βλέπουμε τα σημάδια στον αγαπημένο μας που σκιαγραφούν μια ύπουλη προσωπικότητα στα ερωτικά της ζητήματα.
Πρόσφατες μελέτες έφεραν στο προσκήνιο μερικά πραγματικά αλλόκοτα πορίσματα σχετικά με το ποιοι άνθρωποι είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία. Οι ερευνητές ανέτρεξαν σε δείγματα ατόμων που συχνάζουν σε ιστότοπους παράνομων δεσμών και ανακάλυψαν πως μερικά πολύ απλά στοιχεία (που συνήθως μας περνούν απαρατήρητα) δημιουργούν ομάδες άπιστων συντρόφων.
Λοιπόν, μόνο όσοι έχουν συνάψει σχέσεις με αυτούς τους δέκα τύπους ανθρώπων ξέρουν την αλήθεια για τις ερωτοδουλειές τους. Αλλά όλοι οι υπόλοιποι, μέχρι να δοκιμάσετε τις αντοχές σας στον κόσμο των σχέσεων, μπορείτε να προετοιμαστείτε με την ψυχρή και σκληρή πραγματικότητα των επιστημόνων.
1. Οι άνθρωποι που η ηλικία τους τελειώνει σε «9»
Αν βγαίνετε με κάποιον που η ηλικία του τελειώνει στον τετραγωνικό αριθμό «9», καλό θα ήταν να περιμένετε ένα – δυο χρόνια μέχρι να είστε πραγματικά μαζί του. Σύμφωνα με μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο  “Proceedings of the Natural Academy of Sciences” οι άνθρωποι που είναι λίγο πριν την ολοκλήρωση μιας δεκαετίας της ζωής τους είναι πιο πρόθυμοι στο να απατήσουν τον/την σύντροφο τους. Τα άτομα στα 29, 39, 49 κ.ο.κ. τείνουν να κάνουν την αυτοκριτική τους σε αυτές τις ηλικίες και έχουν την διάθεση να πάρουν αποφάσεις που θα τους αλλάξουν την ζωή, καθώς πλησιάζει μια νέα δεκαετία. Για του λόγου το αληθές στο site εξωσυζυγικών σχέσεων “Ashley Madison” πάνω από 950,000 άντρες χρήστες ήταν ηλικίας 29, 39, 49 ή 59.
2.  Οι ψηλοί άντρες
Πριν από έναν χρόνο μια μελέτη έδειξε πως οι ψηλοί άντρες έχουν την τάση να απατούν πιο εύκολα. Το δείγμα γι’ αυτή την έρευνα πάρθηκε από το site γνωριμιών IllicitEncounters.com.
3. Οι φαν του rock ‘n’ roll
Άλλη μια καταμέτρηση από το IllicitEncounters.com έδειξε πως η μαμά σας είχε δίκιο όταν σας έλεγε να μην μπλέξετε ποτέ με ροκά. Το δείγμα έδειξε πως 41% των άπιστων ατόμων προτιμά την ροκ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο είδος μουσικής.
4. Οι άντρες που δουλεύουν στον χώρο του ΙΤ (Information Technology)
 
Μην σας ξεγελούν τα φούτερ, τα μυωπικά γυαλιά και η υπομονή την οποία φαίνεται να έχουν όταν ασχολούνται με το κινητό ή το laptop σας. Αυτοί οι τύποι είναι ύπουλοι και μαέστροι στην απιστία.
5. Οι Γάλλοι
 
Υπάρχει μια γενικότερη εντύπωση πως οι Γάλλοι είναι οι μεγαλύτεροι γνώστες της τέχνης του έρωτα, διακατέχονται από έναν πηγαίο ρομαντισμό και είναι και… μπερμπάντηδες. Οι ερευνητές λένε στ’ αστεία «κρασιά, τυριά και ένας παράνομος δεσμός». Σύμφωνα με το LELO, μια πολυτελή μάρκα sex toys, το 75% των Γάλλων που ερωτήθηκαν για εξωσυζυγικές σχέσεις παραδέχτηκε πως διατηρεί (τουλάχιστον) από μία.
6. Οι εξαρτημένοι απ’ το shopping
 
To AshleyMadison αποκάλυψε επίσης ότι πολλές από τις μοιχαλίδες που κυκλοφορούν στην σελίδα είναι μεγάλες καταναλώτριες. Πιο συγκεκριμένα, κάτι περισσότερο από το 1/3 των χρηστριών λέει πως ξοδεύουν περισσότερα για την εμφάνιση τους από την στιγμή που ξεκινούν να είναι άπιστες. Επιπλέον το 27% έχει στην κατοχή του μια κρυφή πιστωτική κάρτα για να χρηματοδοτούν αυτή τους την ανάγκη. Η προτιμώμενη μάρκα ρούχων των άπιστων; Η Banana Republic.
7. Οι δασκάλες – καθηγήτριες
Στον γυναικείο πληθυσμό οι επαγγελματίες που φέρεται να αποκλίνουν πιο εύκολα είναι οι εκπαιδευτικοί. Κάποιος πρέπει να δώσει σε αυτές τις κυρίες ένα μάθημα (απλά μην το ζητήσετε από κάποιον του τμήματος της τεχνικής υποστήριξης!)
8. Οι χρήστες του Twitter
Είναι γνωστό πλέον πως τα social media μπορούν να δημιουργήσουν κακό στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Ωστόσο, μια έρευνα του Πανεπιστημίου του Μισούρι λέει πως οι χρήστες του Twitter είναι πιο επιρρεπείς στο να δημιουργούν εξωσυζυγικούς δεσμούς.
9. Οι ξανθιές
 
Έχουν οι ξανθιές περισσότερο ενδιαφέρον; Μια έρευνα που έγινε από το CheaterVille.com βρήκε ότι το 42% των γυναικών που απατούν είναι ξανθιές. Και το «μπράβο» πάει στις μελαχρινές, που μόνο το 11% φέρεται να απιστεί.
Πηγή: imommy.gr

Όλη η επικαιρότητα