Οι επιτυχίες συνεχίζονται… για τους μαθητές της Ηλείας

Οι επιτυχίες των μαθητών της Ηλείας συνεχίζονται και η εφημ. «Πατρίς», παρουσιάζει σήμερα δέκα ακόμα επιτυχόντες από σχολεία της Ηλείας, με τους οποίους – για λόγους ανεξάρτητους από τη θέλησή μας – δεν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε την ημέρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. Φυσικά, ο μεγάλος κατάλογος των επιτυχόντων δεν τελειώνει εδώ, αφού όλα τα σχολεία της Ηλείας, έχουν μαθητές που έχουν πετύχει βαθμολογίες ικανές για να τους εξασφαλίσουν την εισαγωγή τους σε σχολές της προτίμησής τους. Κι αυτή είναι η επιτυχία.

Παυλίνα Ζεύλα – 2ο Λύκειο Πύργου

Ο.Π Θετικών Σπουδών – 18.936

«Είμαι χαρούμενη που τελεσφόρησαν οι προσπάθειες μου. Ο στόχος μου είναι η Ιατρική Σχολή. Η προσήλωση, η μεθοδική μελέτη και η επιμονή συνιστούν βασικούς παράγοντες για την επίτευξη του στόχου . Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές, τους γονείς και την αδερφή μου για την αρωγή, τη στήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση τους».

Φώτης Φιλόπουλος – 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας

Τομέας Υγείας και Πρόνοιας – 18.940

«Όταν είδα τα αποτελέσματα, ένιωσα χαρά και ικανοποίηση γιατί η προσπάθεια η δική μου και των καθηγητών μου απέδωσε καρπούς. Η χρονιά κύλησε με καθημερινό και συστηματικό διάβασμα. Είχα φυσικά την καθοδήγηση των καθηγητών και την υποστήριξη των γονέων μου, τους οποίους ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και την βοήθεια τους Βλέπω το μέλλον με αισιοδοξία, θεωρώ ότι δημιουργούνται ευκαιρίες για την ακαδημαϊκή μου εξέλιξη και πορεία. Αλλά παράλληλα απαιτητικό όσο αφορά στο αν θα μπορέσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της Σχολής που επιθυμώ να εισαχθώ»

Αναστασία Βλάχου – 2ο ΕΠΑΛ Πύργου

Τομέας Υγείας και Πρόνοιας – 18.500

«Μόλις είδα την βαθμολογία χάρηκα πολύ γιατί ο στόχος μου επιτεύχθηκε. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι μια δύσκολη εμπειρία για κάθε μαθητή αλλά με θέληση και συστηματικό διάβασμα καταφέρνεις να πετύχεις τον στόχο σου και τελικά το αποτέλεσμα είναι αυτό που σε ανταμείβει. Θα ήθελα πολύ να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους καθηγητές μου που μου έκαναν μάθημα γιατί με βοήθησαν πολύ, αλλά και για την ψυχολογική στήριξη και ενθάρρυνση τους. Έχω δύο Πανεπιστήμια στο μυαλό μου και ανάλογα πως θα κινηθούν οι βάσεις θα δω και το αποτέλεσμα».

Σπύρος Κατσιλιέρης – 4ο Λύκειο Πύργου

Ο.Π Θετικών Σπουδών – 18.392

«Όταν είδα τα αποτελέσματα ένιωσα ανακούφιση και έφυγε και η αγωνία, γιατί η ανακοίνωση της βαθμολογίας με βοήθησε να σχηματίσω εικόνα για το ποιες σχολές θα επιλέξω στο Μηχανογραφικό μου. Και πιστεύω ότι μπορεί να πετύχω κάποιες από τις Σχολές του Πολυτεχνείου που με ενδιαφέρουν. Για να φτάσω μέχρι τον στόχο μου, είχα δίπλα μου την οικογένεια μου, καθώς επίσης τους καθηγητές μου στο σχολείο και τους φροντιστές μου, η βοήθεια των οποίων ήταν πολύτιμη, γι’ αυτό και τους ευχαριστώ».

Βασιλική Μπαρτζιώτη – 2ο Λύκειο Πύργου

Ο.Π Ανθρωπιστικών Σπουδών – 18.373

«Χαίρομαι πάρα πολύ που μια τόσο δύσκολη χρονιά είχε αίσιο τέλος. Ήταν μια χρονιά με άγχος, πίεση και ψυχολογικές διακυμάνσεις, αλλά είμαι ικανοποιημένη από το τελικό αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω το 2ο Λύκειο Πύργου και τους καθηγητές μου. Επιπλέον, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου, στην καθηγήτριά μου και στους φίλους μου, που πίστεψαν σ’ εμένα και με ενθάρρυναν να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στη διάρκεια των εξετάσεων. Στόχος μου είναι η Νομική και ευελπιστώ πως θα τον πετύχω».

Θοδωρής Καββαθάς – 4ο Λύκειο Πύργου

Ο.Π Θετικών Σπουδών – 18.277

«Η βαθμολογία που συγκέντρωσαν οφείλεται στην αδιάκοπη προσπάθεια, με σωστό προγραμματισμό και συστηματικό διάβασμα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, χωρίς υπερβολές και με ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση. Είχα αρκετή αγωνία μέχρι την ανακοίνωση των βαθμολογιών, γιατί τα θέματα ήταν αρκετά δύσκολα. Πήγα στο σχολείο να δω τις βαθμολογίες και χάρηκα ιδιαίτερα, τόσο για τη συνολική βαθμολογία όσο και για την Έκθεση και κυρίως το 20 της Φυσικής. Γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους καθηγητές του σχολείου μου και του Φροντιστηρίου «Άνοδος» για τη βοήθειά τους καθώς και τους γονείς μου οι οποίοι με στήριξαν σε όλη τη σχολική μου πορεία. Στόχος μου, από τότε που μπήκα στη διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων ήταν η Σχολή Μηχανολόγων και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πολυτεχνείου και πιστεύω ότι την πετυχαίνω».

Αντωνία Βουδούρη – 2ο Λύκειο Πύργου

Ο.Π Θετικών Σπουδών – 17.406

«Αν και η Σχολή της επιθυμία μου ήταν η Φαρμακευτική, τα μόρια που συγκέντρωσαν με απομακρύνουν από τον στόχο μου. Ωστόσο, θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους καθηγητές μου στο σχολείο και στο φροντιστήριο, τον κ.Γιώργο Δεββέ και την κα Ιωάννα Βλάσση καθώς και την οικογένεια μου, για τη στήριξη που μου παρείχαν σε αυτή τη δύσκολη πορεία».

Χρήστος Βρέτταρος – Λύκειο Κρεστένων

Ο.Π Οικονομίας και Πληροφορικής – 16.604

«Την ημέρα των αποτελεσμάτων είχα αρκετό άγχος και αγωνία. Όταν είδα τα αποτελέσματα στο σχολείο, με κάποια χάρηκα, με κάποια πάγωσα, αλλά ανακουφίστηκα με το Μ.Ο γιατί πετυχαίνω τη σχολή που θέλω. Πρώτη μου προτίμηση είναι η Σχολή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πειραιά και δεύτερη η Διεθνών Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Σπουδών της Παντείου. Για να φτάσω μέχρι εδώ, είχα τη στήριξη των γονιών μου, τους οποίου και ευχαριστώ ιδιαίτερα, όπως και τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο «Άλμα», τις κυρίες Βαγγοπούλου και Μακρή και τους κυρίους Κουλούρη και Παπαδόπουλο».

Παναγιώτης Βέρροιος – Λύκειο Βουνάργου

Ο.Π Θετικών Σπουδών – 16.538

«Είχα αγωνία για τα αποτελέσματα, αλλά είχα μια γενική εικόνα των βαθμών που είχαν γράψει, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που είχα κάνει  με τους καθηγητές μου. Αν και δεν ήμουν ιδιαίτερα ικανοποιημένος, αφού περίμενα κάτι παραπάνω, ωστόσο χάρηκα γιατί διαπίστωσα ότι η βαθμολογία που πέτυχα μου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσω την εισαγωγή μου στην Σχολή Γεωπονικής, που είναι στους αρχικούς μου στόχους. Για να φτάσω μέχρι εδώ είχα στο πλευρό μου την οικογένεια μου και τα αδέλφια μου που με βοήθησαν πολύ, αλλά και τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο «Άλμα», τις κυρίες Βόλλαρη και Ανδρεοπούλου και τους κυρίους Βώσσο και Δεββέ τους οποίους και ευχαριστώ».

Ιωάννα Αποστολοπούλου – Λύκειο Βουνάργου

Ο.Π Θετικών Σπουδών – 16.478

«Αν και η βαθμολογία μου δεν ήταν η αναμενόμενη, είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη που έφτασα ως εδώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους καθηγητές μου από το σχολείο και φυσικά τους καθηγητές μου από το φροντιστήριο «Άλμα» που με στήριξαν σε όλη αυτή τη δύσκολη προσπάθεια όχι μόνο φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια. Η Σχολή πρώτης μου προτίμησης θα είναι το Φυσικό Πατρών».

Η εφημ. «Πατρίς» δεν έχει παρά να συγχαρεί για μια ακόμα φορά όλα τα παιδιά, αυτά με τα οποία επικοινώνησε αλλά και εκείνα που δεν κατάφερε να βρει.