ΕΠΣ Ηλείας

Η ΕΠΣ Ηλείας στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία

Ακούστε το άρθρο

Κουλούρης: «Να δώσουμε όπλα σε αυτούς που πολεμούν για την ζωή!»

Ο χώρος του αθλητισμού σαν κύριος εκφραστής του υγιεινού τρόπου ζωής, πρέπει να συμμετέχει ενεργά στις δράσεις αντιμετώπισης στις πανδημίας που πλήττει τον πλανήτη.

Η ΕΠΣ Ηλείας χαιρετίζει το κάλεσμα στις αρμόδιου Υπουργείου και την πρόσκληση του Υφυπουργού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και καλεί με την σειρά της σωματεία, παράγοντες και ποδοσφαιριστές  να προωθήσουν την ιδέα στις εθελοντικής αιμοδοσίας ώστε να συνδράμουν στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών που αντιμετωπίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

«Φίλοι παράγοντες,

Ένα από τα μεγαλύτερα χτυπήματα που έχει επιφέρει ο κορονοιος με την αύξηση των κρουσμάτων είναι η επιταχυνόμενη μείωση των αποθεμάτων αίματος.

Ειδικά στις δύσκολες αυτές στιγμές στις καλώ και στις προσκαλώ όλους να ενισχύσουμε την προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών στις χώρας στις σε αίμα.

Στις γίνουμε εθελοντές αιμοδότες στις προσφέρουμε το δώρο ζωής

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ – ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ – ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Άρης Κουλούρης

Παιδίατρος – Πρόεδρος ΕΠΣΗ»

Άρης Κουλούρης: «Καθήκον και υποχρέωση η αιμοδοσία!»

Η «Πατρίς σπορ» επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ηλείας, Άρης Κουλούρης ο οποίος τόνισε την σημασία της αιμοδοσίας και ανάλογων τέτοιων ενεργειών, ειδικά στις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε αυτή την περίοδο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε: «Είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας να προσφέρουμε το πολύτιμο αίμα. Παρακαλώ τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου αλλά και όλους τους συνανθρώπους μας να δώσουν αίμα ώστε να βοηθήσουμε και να δώσουμε όπλα σε αυτούς που πολεμούν για τις ζωές μας, συμβάλλοντας και εμείς με αυτόν τον τρόπο στην καταπολέμηση του κοινού εχθρού, του κορωνοϊού».

Σε ερώτηση για τυχόν νεότερες εξελίξεις στο θέμα της επανεκκίνησης των πρωταθλημάτων, ο κ. Κουλούρης δήλωσε πως: «Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα και το προσεχές διάστημα όλα θα δρομολογηθούν!»

Χώροι αιμοδοσίας

Πύργος : Συνεδριακό Κέντρο (Περιφέρεια)

  • Υπ/νη Πανέτα Κωνσταντίνα κιν: 6955105567/2621361339
  • Ημέρες Δε-Τε-Παρ 10:00 έως 13:00

Αμαλιάδα: Συνεδριακό Κέντρο (Σοχιά)

  • Υπ/νη Σταυροπούλου Ιωάννα κιν: 6937251264/2622360228
  • Ημέρες Καθημερινά 09:00 έως 13:30

Όλη η επικαιρότητα