Αχαϊα

Οι εθελοντές του Χαμόγελου του Παιδιού Αχαΐας, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Ακούστε το άρθρο

Σε κλίμα ζεστασιάς και συγκίνησης διεξήχθη την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2020 η κοπή της πίτας για τους εθελοντές του Νομού Αχαΐας, που με περίσσια αγάπη ετοιμάστηκε για αυτούς.  

Η εκδήλωση έγινε προς τιμήν όλων αυτών που καθημερινά βρίσκονται δίπλα στον Οργανισμό προσφέροντας από τον χρόνο τους για όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη, ακολουθώντας πιστά τα λόγια του ιδρυτή του, Ανδρέα Γιαννόπουλου.

Η χαρά ήταν μεγάλη καθώς στην εκδήλωση ήταν παρών και ο πρόεδρος του Συλλόγου, κύριος Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος υποδέχτηκε και καλωσόρισε τους εθελοντές μιλώντας τους από καρδιάς για τις δράσεις που αναπτύσσει ο Σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια, με στόχο την υποστήριξη των παιδιών που τους χρειάζονται. Η κυρία Εύη Μαλαμάκη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και εθελόντρια η ίδια, χαιρέτισε και επιβράβευσε τους εθελοντές για τη συστηματική τους συνδρομή.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η πιο παλιά εθελόντρια στο Χαμόγελο του Παιδιού στην Πάτρα, η κυρία Τζένη και η πιο νέα, η μικρή Άρτεμις επτά ετών!
Ο κ. Αγγελόπουλος Δημήτρης, συντονιστής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, μίλησε για το όραμα και τους στόχους του Συλλόγου για τη νέα χρονιά, παρουσιάζοντας και τις νέες ομάδες εθελοντών που θα δημιουργηθούν κατά το τρέχον έτος.
Στην εκδήλωση συμμετείχε πλήθος εθελοντών καθώς και οι εργαζόμενοι από Πάτρα, Αίγιο και Πύργο.
Συγκίνηση προκάλεσαν οι ζωγραφιές και οι ιστορίες παιδιών που κατασκεύασαν με στόχο να ευχαριστήσουν τους εθελοντές που βρίσκονται αδιάλειπτα δίπλα τους προσφέροντα στους χαρά και ξεγνοιασιά, εκφράζοντας τα συναισθήματά τους.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά, το ξενοδοχείο «Astir Patras Hotel» για την προσφορά της αίθουσας στην οποία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, όπως και το Σύλλογο Βιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ν. Αχαΐας «Ο Άγιος Παντελεήμων» για την ευγενική προσφορά της πίτας. Επιπροσθέτως, ευχαριστεί τις επιχειρήσεις εστίασης «Πεινακοθήκη» και «Bodegas» για τη χορηγία τους σε δείπνο καθώς και το «ZEN City» για τις χορηγίες σε υπηρεσίες περιποίησης σώματος.

via

Όλη η επικαιρότητα