Προγνωστικά

Η Ευρωλίγκα στο προσκήνιο

Ακούστε το άρθρο

Αγωνιστική ημέρα σήμερα στην Ευρωλίγκα, δίχως ελληνικό ενδιαφέρον, μιας και Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αγωνίζονται αύριο. Ξεχωρίζει το ματς της Φενέρ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ενώ θα ασχοληθούμε και με το Χίμκι – Ρεάλ.

Χίμκι – Ρεάλ

Με τέσσερις διαδοχικές ήττες και συνολικά εννιά στα 11 πρόσφατα, η Χίμκι βρίσκεται εκτός φόρμας. Η τεράστια επένδυση της Διοίκησης φαίνεται πως δεν αποδίδει και πάλι, με το 2ο μεγαλύτερο μπάτζετ της διοργάνωσης να αποτυγχάνει. Το ρεκόρ της στις διπλές αγωνιστικές είναι 11-16, δυο φορές μετράει το απόλυτο νικών και μόλις τέσσερις έχει ηττηθεί και στα δυο παιχνίδια σε «διαβολοβδομάδα». Η Ρεάλ από την άλλη, έκανε το 3ο χειρότερο εκτός έδρας παιχνίδι στην ιστορία της σημειώνοντας μόλις 55 πόντους στην Μοσχα. Έχασε δίκαια από την ΤΣΣΚΑ, λαμβάνοντας τέλος το σερί των 13 συνεχόμεν νικών. Σε διπλή αγωνιστική μετράει ρεκόρ 28-9, 10 φορές 2/2 και ποτέ της δεν ηττήθηκε δις. ΜΕ τα χαλιά των γηπεδούχων, η Ρεάλ αναμένεται να περάσει με νίκη από την Μόσχα. Στο 2.75 το διπλό της σε συνδυασμό με έως 174 πόντους στο ματς.

Φενερμπαχτσέ – Μπαρτσελόνα

H ομάδα του Ζοτς ήταν πλήρης απέναντι στην Βιλερμπάν και αυτό αποτελεί από μόνο του είδηση. Μάλιστα επικράτησε άνετα με 86-64 επί της γαλλικής ομάδας, πετυχαίνοντας τρίτη διαδοχική νίκη. Να σημειωθεί πως έχει λιγότερη κούραση από την Μπαρτσελόνα κι προβάλει δικαίως ως το φαβορί. Αυτό γιατί οι Ισπανοί προέρχονται από τρεις σερί ήττες και απειλούνται με τέταρτη σήμερα. Το 92-85 με το οποίο επικράτησε η Μακάμπι στο τελευταίο παιχνίδι ήταν προϊόν κούρασης, χάνοντας πρόσφατα και από την Μπιλμπάο για το πρωτάθλημα. Η Φενέρ είναι σε καλό φεγγάρι,η Μπάρτσα σε κακό και το συνδυαστικό στοίχημα νίκης των γηπεδούχων και άνω των 160,5 συνολικά θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Διάβασε στο Bet-Hoven την πλήρη αξιολόγηση της vistabet!

Όλη η επικαιρότητα