Lifestyle

Η Φαίη Ξυλά μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για το διαζύγιό της με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο

Ακούστε το άρθρο

Από τον γιο της, Πάρη, ξεκίνησε η κουβέντα της Φαίης Ξυλά με την Φαίη Σκορδά στο Πρωινό και όπως ήταν αναμενόμενο προχώρησε και στο θέμα του χωρισμού της από τον πατέρα του παιδιού της και σύζυγό της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο. Η Φαίη Ξυλά ήταν εκείνη που δημοσιοποίησε τον χωρισμό τους σε προηγούμενη συνέντευξή της, εκπλήσσοντας τους πάντες.

Tον διακριτικό χωρισμό της, με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο με τον οποίο φέτος συνεργάζονται στο θέατρο σχολίασε η παρουσιάστρια του «Πρωινού» με την Φαίη Ξυλά να απαντά: «Είμαστε και οι δύο διακριτικοί σαν χαρακτήρες, κι εξάλλου αυτό είναι κάτι που αφορά στην προσωπική μας ζωή. Και οι δύο δεν είχαμε ποτέ προβάλλει την προσωπική μας ζωή, πέραν του ότι επειδή είμαστε και οι δύο ηθοποιοί ξέρανε ότι ήμαστε μαζί, και όποτε παίζαμε μαζί θα κάναμε και μια φωτογράφιση μαζί στα πλαίσια της παράστασης. Έχουμε συνεργαστεί αρκετές φορές και τώρα συνεργαζόμαστε και είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που συνεργάζομαι με τον Κωνσταντίνο».

Η εύλογη απορία που ακολούθησε «Μα πώς γίνεται αυτό;» από τη Φαίη Σκορδά δεν έμεινε αναπάντητη. «Κοίταξε, θαυμάζουμε πολύ ο ένας τον άλλο στη δουλειά», είπε χαμογελαστή η Φαίη Ξυλα και συνέχισε: «Και ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα στη δουλειά ούτε υπήρχε κάποιος ανταγωνισμός μεταξύ μας που μπορεί να υπάρχει σε άλλα ζευγάρια, ίσα ίσα υπήρχε μεγάλη στήριξη του ενός προς τον άλλο και αυτό ισχύει ακομα. Ίσα ίσα η δουλειά δεν ήταν ποτέ από τα θέματά μας όταν ήμασταν ζευγάρι, δεν ήταν ποτέ αρνητικό λειτουργούσε πάντα θετικά».



Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος ήταν ζευγάρι επί 15 χρόνια. Γνωρίστηκαν σε ένα δοκιμαστικό του Κωνσταντίνου για μια ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσε η Φαίη και λίγους μήνες μετά συναντήθηκαν ξανά. Τέσσερα χρόνια μετά παντρεύτηκαν και πολύ αργότερα υποδέχτηκαν στον κόσμο τον γιο τους. Ως ζευγάρι έπαψαν να είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό όπως επιβεβαίωσε η Φαίη Ξυλά.

«Είναι αρκετός καιρός ναι. Δεν προέκυψε κιόλας, γιατί τώρα δουλέψαμε μαζί και υπήρχε ερώτηση σε συνέντευξη για το πώς είμαστε στο σπίτι και απάντησα. Διαφορετικά, εάν δεν μας ρώταγε κάποιος, δεν υπήρχε περίπτωση να πω κάτι. Είμαι έτσι σαν άνθρωπος. Δεν το κρύβαμε, απλά εγώ από μόνη μου δεν θα έλεγα κάτι προσωπικό μου. Το σκεφτήκαμε και θεωρήσαμε ότι θα γίνει κάποια στιγμή. Το κοντινό μας περιβάλλον το γνώριζε», είπε η ηθοποιός.

Η Φαίη Ξυλά μίλησε για τον γιο της και το πώς μαζί με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο χειρίστηκαν το θέμα του χωρισμού. «Προσπαθήσαμε να το χειριστούμε από την αρχή με απόλυτη ειλικρίνεια, συμβουλευτήκαμε κάποιον, αλλά είχαμε ήδη ξεκινήσει να μιλάμε. Υπήρχε η αγωνία μην κάνουμε κάτι λάθος, αλλά τελικά δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Το παιδί έχει αυτούς τους γονείς και εμείς προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε με τα δεδομένα μας», ανέφερε η Φαίη Ξυλά και συμπλήρωσε: «Ειδικά όταν είναι τόσο μικρό το παιδί, που μπορεί κάποια λέξη να τη μεταφράσει διαφορετικά, οπότε πρέπει να είσαι πολύ ακριβής στο τι λες και πως το λες για να μην πάει το μυαλουδάκι του κάπου αλλού. Νομίζω ότι μέχρι στιγμής έχει πάει μια χαρά, τουλάχιστον αυτό φαίνεται».

Επανερχόμενη στο θέμα της συνεργασίας της με τον πρώην σύζυγό της στην παράσταση Η φαλακρή τραγουδίστρια του Ευγένιου Ιονέσκο στο θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας, η Φαίη Ξυλά κατέληξε λέγοντας: «Δεν ξέρω αν είμαστε ακόμα στο στάδιο της φιλίας και αν θα φτάσουμε ποτέ, το ελπίζω, όμως είμαστε σε ένα πολύ καλό στάδιο. Ένας χωρισμός περνά διάφορα στάδια. Και το στάδιο των νεύρων και του θυμού το έχουμε περάσει. Αλλιώς δεν θα χωρίζαμε, θα ήμασταν μαζί. Θέλω να πω ότι δεν γίνεται να μην περάσεις από ολα αυτά τα στάδια. Το θέμα είναι ότι τα περάσαμε και επειδή μας ενώνει πάντα η αγάπη για το παιδί μας, και θέλουμε να είμαστε και οι δύο καλά και εκεί για το παιδί μας και αγαπημένοι, νομίζω τα περάσαμε “ανώδυνα” όλα αυτά. Πήραμε τον χρόνο μας και οι δύο σε διαφορετική φάση ο καθένας. Τώρα είμαστε στη φάση που μπορούμε να συμπορευθούμε».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

Πηγή: Ladylike

Όλη η επικαιρότητα