WEB tv Ηλεία Ψυχαγωγία

Η Ιωάννα Βουτσά από τον Πύργο Ηλείας στο νέο ριάλιτι μαγειρικής του ΑNT1 [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Ακούστε το άρθρο

Στο Hell’s Kitchen, το νέο ριάλιτι μαγειρικής του Ant1, με τον Έκτορα Μποτρίνι, συμμετέχει η Ιωάννα Βουτσά από Πύργο.

Η 47χρονη Ιωάννα, είναι μαγείρισσα και εργάζεται σε μεζεδοπωλείο του Πύργου, με δέκα χρόνια προυπηρεσία στην εστίαση. Έχει σπουδάσει στη Σχολή Μηχανικών αεροσκαφών, καθώς και στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Παντρεμένη, μητέρα δυο παιδιών, ενός κοριτσιού 22 και ενός αγοριού 17 ετών, έχει εκδώσει δυο βιβλία. Έγραφε από μικρή και έχει ετοιμάσει ακόμη ένα μυθιστόρημα.

Μεγάλωσε μέσα στις κουζίνες, αφού οι γονείς της είχαν εστιατόριο, στη Γερμανία. Ο άνδρας της είναι οικονομολόγος και ασχολείται με το μάρκετινγκ. Στην Αθήνα είχαν επιχείρηση που εμπορεύονταν καλλυντικά. Εγκατέλειψε την πρωτεύουσα με την οικογένειά της, όταν αισθάνθηκαν οικονομικά ισχυροί. Μετακόμισαν στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου, όχι γιατί τους συνέδεε κάτι εκεί αλλά επειδή λάτρεψαν το σπίτι τους πάνω στον λόφο, με θέα τη θάλασσα.

Στον Πύργο άνοιξε το δικό της εστιατόριο με ψάρια και θαλασσινά για τέσσερα χρόνια. Η αγάπη της για τη μαγειρική είχε διαφανεί όταν ζήτησε δουλειά σε ξενοδοχείο της περιοχής και ανέλαβε εξολοκλήρου την κουζίνα, λέγοντας ψέματα ότι έχει δεκάχρονη εμπειρία. Η 22χρονη κόρη της βαδίζει στα δικά της χνάρια αφού σπουδάζει σε μαγειρική σχολή. Δηλώνει πολύπλευρη, εργασιομανής και αποτελεσματική με ό,τι καταπιάνεται.

Στην πρεμιέρα του Hell’s Kitchen βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση, μαζί με την Σεμίνα Κατσίβα, παρόλα αυτά δεν αποχώρησε καμία από τις δύο, καθώς ο Έκτορας Μποτρίνι αποφάσισε πως έπρεπε να αποχωρήσει η Δέσποινα Εκατομμάτη.

https://youtu.be/xv98jiQRYTM

Όλη η επικαιρότητα