Life

Η καφεΐνη ως φυσικό ερωτικό διεγερτικό

Ακούστε το άρθρο

O καφές θα μπορούσε να είναι το φυσικό φάρμακο για τη στυτική λειτουργία και αντοχή. Ποιος δε θα ήθελε άλλωστε να γνωρίζει την »πανάκεια» που βελτιώνει τη σεξουαλική ζωή;

Η καφεΐνη διεγείρει

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Τέξας, οι άντρες που πίνουν δύο έως τρία φλιτζάνια καφέ την ημέρα – ή που καταναλώνουν 85 έως 170 mg καφεΐνης από άλλα ποτά (πχ ενεργειακά)- είναι 42% λιγότερο πιθανό να έχουν στυτική δυσλειτουργία από εκείνους που καταναλώνουν έως και 7mg του διεγερτικού ημερησίως. Εκείνοι που πίνουν τέσσερα έως επτά φλιτζάνια, από την άλλη, έχουν 39% λιγότερες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν προβλήματα με τη στύση τους. Τα παραπάνω ισχύουν για τους υπέρβαρους, τους παχύσαρκους και τους υπερτασικούς άνδρες, αλλά όχι και για εκείνους που πάσχουν από διαβήτη, ο οποίος συχνά προκαλεί δυσλειτουργία. Η καφεΐνη επίσης έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει τη γυναικεία libido.

Γιατί λοιπόν να πίνετε καφέ μόνο για να ξυπνήσετε, ενώ μπορείτε να δείτε τα θετικά του και σε άλλους τομείς της καθημερινότητάς σας; Τώρα τα ραντεβού για καφέ έχουν περισσότερο νόημα.

via

Όλη η επικαιρότητα