Sexy

Η καλλονή με τα γονίδια των… Ντελόν! (PHOTOS)

i_kalloni_me_ta_gonidia_ton._ntelon.jpg
Ακούστε το άρθρο

Γαλαζοπράσινα μάτια και βλέμμα που μαγνητίζει… Κυματιστά μαλλιά, χείλη και απαράμιλλο στιλ, τα οποία, στους παλιότερους, σίγουρα… κάτι θυμίζουν.

Πράγματι, η γοητεία της Alyson Le Borges είναι θέμα… γονιδίων. Και αυτό, γιατί το πανέμορφο μοντέλο θυμίζει στην πραγματικότητα, περισσότερο από κάθε τι, τον… παππού της, πάλαι ποτέ γόη της Γαλλίας και της μεγάλης οθόνης, Αλέν Ντελόν.

 

Η Άλισον όμως δεν λέγεται Ντελόν, γιατί είναι νόθα εγγονή του διάσημου ηθοποιού, με τον οποίο μοιάζει περισσότερο από κάθε άλλο τέκνο της οικογένειας.

 

Ως γνωστόν, πατέρας και γιος Ντελόν υπήρξαν φλογεροί εραστές με δεκάδες γυναίκες στη ζωή τους. Παντρεύτηκαν πολλές φορές και χώρισαν άλλες τόσες. 

Ο 50χρονος σήμερα Άντονι Ντελόν, ηθοποιός και ο ίδιος, αλλά πολύ λιγότερο πετυχημένος, ακολούθησε τα χνάρια του διάσημου καρδιοκατακτητή πατέρα του. Έγινε μάλιστα και πατέρας -τουλάχιστον μία φορά- από μια εφήμερη σχέση που είχε με τη χορεύτρια Marie-Hélène Le Borges, που εργαζόταν στο διαβόητο καμπαρέ Crazy Horse. 

 

Από αυτή την καθαρά σεξουαλική σχέση προέκυψε ένα παιδί: η Αλισον, την οποία η μητέρα της κράτησε, χωρίς να το γνωρίζει ο -διάσημος- πατέρας.

Ο Άντονι Ντελόν αποκάλυψε την ταυτότητα της νόθας κόρης του μόλις το 2008, σε ένα βιβλίο-αυτοβιογραφία, που προκάλεσε πάταγο στη Γαλλία. Εκεί ομολόγησε ότι έμαθε πολύ αργά ότι είχε γίνει πατέρας και μάλιστα το πήρε πολύ άσχημα στην αρχή. 

 

«Εκτός από προδοσία, έζησα αυτή την είδηση σαν βιασμό» έγραφε ο γιος Ντελόν. «Είχα ορκιστεί ότι το  πρώτο παιδί μου θα το έκανα από έρωτα, με μια γυναίκα που αγαπούσα. Ότι θα έκανα μια οικογένεια, ένα σπίτι και ότι θα πετύχαινα εκεί που οι γονείς μου απέτυχαν».

Στη συνέχεια ο Άντονι Νελόν δεν θέλησε ποτέ να αναμειχθεί στο μεγάλωμα της κόρης του και δεν την αναγνώρισε. Κατηγορούσε την πρώην ερωμένη του ότι τα είχε προσχεδιάσει όλα, για να τον παγιδεύσει, επειδή ήταν διάσημος και πλούσιος.

 

Όταν η Αλισον έκλεισε τα δέκα της χρόνια, ο Ντελόν της είπε: «Όταν μεγαλώσεις και ενηλικιωθείς, έλα να με δεις. Αν θέλεις, θα κάνω ένα τεστ πατρότητας». Κράτησε το λόγο του, πατέρας και κόρη συναντήθηκαν, έγινε το τεστ πατρότητας και βγήκε θετικό.

Έκτοτε ο Άντονι Ντελόν και η Αλισον αρχίζουν να βλέπονται πολύ αραιά. Όταν η κοπέλα έγινε 21 ετών, ακολουθώντας τη συμβουλή της μητέρας της, τον… έσυρε στα δικαστήρια. 

 

«Αυτό με πλήγωσε πολύ, ένιωσα διπλή προδοσία. Τα έβαλα μαζί της και της έκοψα ακόμα και την καλημέρα. Τώρα πια την έχω συγχωρήσει. Μπορώ να καταλάβω. Όταν μου τηλεφωνεί, τη συναντώ. Η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή» δήλωσε πρόσφατα ο 50χρονος Ντελόν.

Η Άλισον ζει στην Καλιφόρνια και είναι διάσημο μανεκέν, αλλά και ηθοποιός, σπουδάζοντας παράλληλα υποκριτική στο Λος Αντζελες. Το καλοκαίρι του 2015 πατέρας και κόρη πέρασαν για πρώτη φορά διακοπές μαζί στις Μπαχάμες και φωτογραφήθηκαν για το Paris Match. «Είπα ότι ήταν υποχρέωσή μου, σαν άντρας, να πάω διακοπές μαζί της. Οσο γερνάω, τόσο νιώθω ότι πρέπει να κάνω αυτό που πρέπει» δηλώνει ο ίδιος στο περιοδικό.

Το 2013 η Άλισον έλεγε με υπερηφάνεια: «Δεν έχω πατέρα, αλλά δεν με πειράζει, γιατί δεν γνώρισα ποτέ κάτι άλλο». 

 

«Δεν ανήκω σε καμία δυναστεία» δήλωνε σε άλλες συνεντεύξεις της, πικραμένη προφανώς από τη συμπεριφορά του πατέρα της. 

 

Αλλά στα 21 της, όπως αναφέρει ο ίδιος ο Ντελόν στην αυτοβιογραφία του, η Άλισον βρήκε τον πατέρα της και του ζήτησε «ένα χρηματικό ποσό και ένα όνομα». Το ποσό δεν έγινε γνωστό, αλλά το όνομά του δεν της το έδωσε ποτέ…
 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

 

Όλη η επικαιρότητα