Τεχνολογία

Η καλύτερη εφαρμογή βίντεο για iPhone έχει 900 ευρώ!

i-kaluteri-efarmogi-binteo-gia-iphone-exei-900-eurw.w_l.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να έχετε ήδη προπαραγγείλει το iPhone 6 ή το iPhone 6 Plus αλλά σήμερα μάλλον έχετε στα χέρια σας ένα iPhone 5 ή 5s.

Πολύ καλό τηλέφωνο με πολύ καλή κάμερα ιδιαίτερα για τα βίντεο. Ελα όμως που η ανάλυση σταματάει στο ταπεινό 1080p! Για τους περισσότερους ανθρώπους στον πλανήτη, αυτή η ανάλυση επαρκεί. Κάποιοι όμως ζητούν περισσότερο και δεν θα το έχουν ούτε στο iPhone6.

Για αυτούς υπάρχει το Vizzywig 4K, το οποίο αν το προφέρετε θα σας δώσουμε βραβείο. Δεν μας νοιάζει όμως η προφορά αλλά το αποτέλεσμα.

Βίντεο 4Κ! Ναι καλά διαβάσατε. Με το Vizzywig 4K θα μπορείτε να έχετε βίντεο 4Κ στο iPhone 5s, να το επεξεργάζεστε και φυσικά να το ανεβάζετε ή να το στέλνετε όπου θέλετε –για να μην πούμε πόσο άσχημα θα νιώσουν οι κάτοχοι iPhone 6 γύρω σας.

900 ευρώ. Ευκαιρία!

Φυσικά υπάρχει «παγίδα» και αυτή δεν είναι άλλη από την τιμή της εφαρμογής που φτάνει το αστρονομικά 900 ευρώ ενώ υπάρχει και προαπαιτούμενο που θέλει το τηλέφωνό σας να είναι μίνιμουμ 32 ή 64GB και μόνο με λειτουργικό iOS7.

O λόγος για το τελευταίο είναι ότι η εφαρμογή χρησιμοποιεί το Burst mode στη φωτογραφική του iOS7 για να τραβήξει 24 φωτογραφίες 8MP ανά δευτερόλεπτο τις οποίες ενώνει δημιουργώντας το 4Κ βίντεο. Οι δημιουργοί της εφαρμογής λένε ότι στο iOS8 το burst mode σταματάει στα 10 καρέ.

Αφού έχετε τραβήξει το βίντεο, το γεγονός ότι στην ουσία αποτελείται από πολλές φωτογραφίες, σας επιτρέπει εντυπωσιακές επεμβάσεις ανά καρέ ενώ μπορείτε να βάλετε τίτλους, εφέ και μουσική.

Τα 900 ευρώ βέβαια δεν χωνεύονται εύκολα όσα Κ και αν είναι το βίντεο…

Μπορείτε να δείτε την εφαρμογή εδώ

Πηγή: thetoc.gr

Όλη η επικαιρότητα