Life

Οι κανόνες του ανδρικού κοστουμιού – Για να είναι κάθε σας εμφάνιση ξεχωριστή

Ακούστε το άρθρο

Το ανδρικό κοστούμι είναι το πιο κομψό ρούχο που μπορεί να φορέσει ένας άνδρας, ειδικά αν ξέρει πώς να το φορέσει σωστά. Αποπνέει αυτοπεποίθηση και δείχνει έναν άνδρα που φροντίζει εξονυχιστικά για όλες τις λεπτομέρειες, είναι μεθοδικός και ξέρει τι θέλει! Ναι…κι όλα αυτά μέσα από ένα ρούχο.

Πώς να διαλέξετε το σωστό μέσα απ’ όλα τα ανδρικά κοστούμια που θα βρείτε, συνδυάζοντάς το με πουκάμισα και ανδρικά σακάκια που να ταιριάζουν απόλυτα; Απλά ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

Χρώματα

  • Στους μελαχρινούς ταιριάζουν πολύ οι αποχρώσεις του μπλε, ενώ στους ξανθούς τα γήινα χρώματα όπως το μπεζ. Για παράδειγμα ένας μελαχρινός μπορεί να φορέσει ένα καφέ κοστούμι με σιέλ πουκάμισο ενώ ένα ξανθός με λευκό πουκάμισο! Δείτε εδώ το λευκό ανδρικό πουκάμισο της TommyHilfiger, με floralλεπτομέρεια.
  • Το λευκό κοστούμι που είναι αρκετά δύσκολο στην επιλογή του μπορεί να φορεθεί από έναν μελαχρινό, ενώ ο ξανθός στα χρώματα μπορεί να επιλέξει καλύτερα τις αποχρώσεις του πάγου

Σωστός συνδυασμός

Η μόδα πλέον όλα τα επιτρέπει! Μπορείτε να συνδυάσετε ελεύθερα υφάσματα και υφές αρκεί να έχετε μέτρο για να μην είναι το αποτέλεσμα εντελώς αντίθετο από αυτό που θέλετε να πετύχετε.

Ένας πραγματικά εντυπωσιακός συνδυασμός για το γραφείο ή ένα meeting είναι το μπλε κοστούμι με σιέλ που ανήκει στα ανδρικά πουκάμισα και ταμπά παπούτσι.

Τίποτα δεν σας απαγορεύει να φορέστε αντί για πουκάμισο ένα εφαρμοστό ζιβάγκο, το οποίο θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους τον χειμώνα. Βρείτε ένα εντυπωσιακό ανδρικό blazerτης TOM FRANKμε ένα κλικ.

Ένας safe συνδυασμός είναι να ταιριάζετε γραβάτα με παπούτσι. Επίσης μην ξεχνάτε τον τυποποιημένο κανόνα ότι το ριγέ κοστούμι δεν θέλει καρό αξεσουάρ ή πουκάμισο.

Αν θέλετε να προσθέσετε ένα προσωπικό στίγμα στο outfitσας με κοστούμι τότε μπορείτε να το κάνετε στο μπροστινό τσεπάκι! Για να μην φανείτε συντηρητικός, μην επιλέξετε ίδιο σχέδιο γραβάτας και μαντηλιού.

Βρείτε μία μεγάλη ποικιλία απόανδρικά κοστούμιαTomFrank, σακάκια και πουκάμισα στο online κατάστημα eponymapouxa.gr. Δωρεάν μεταφορικά και ασφαλείς συναλλαγές!

Όλη η επικαιρότητα