Μουσική

Η Κέιτ Μος πρωταγωνιστεί στο νέο βιντεοκλίπ των Massive Attack (VIDEO)

kate-708_8.jpg
Ακούστε το άρθρο

Το τραγούδι έχει τίτλο Ritual Spirit και το βιντεοκλίπ το υπογράφει ο τραγουδιστής του γκρουπ, εικαστικός και παλιός φίλος του σούπερ μοντέλου, 3D (Ρόμπερτ ντε Νάια).

«Δέχτηκα αμέσως, ούτε που το σκέφτηκα δεύτερη φορά» δήλωσε η Κέιτ Μος τη συμμετοχή της στο βιντεοκλίπ του Ritual Spirit του νέου ΕP του βρετανικού trip hop συγκροτήματος Massive Attack. Το συγκρότημα μέσα στο 2016 σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα ακόμη EP και ένα άλμπουμ. Τον περασμένο μήνα βγήκε στον αέρα το βιντεοκλίπ του τραγουδιού Voodoo in My Blood που έγραψαν οι Massive Attack σε συνεργασία με τους Young Fathers. Σε αυτό το βιντεοκλίπ πρωταγωνιστεί η Βρετανή ηθοποιός Ρόζαμουντ Πάικ. 

Δείτε το βιντεοκλίπ του Voodoo in My Blood με τη Ρόζαμουντ Πάικ

Ο 3D (Ρόμπερτ ντε Νάια), τραγουδιστής, συνθέτης, εικαστικός γκράφιτι και ο δημιουργός του βιντεοκλίπ Ritual Spirit δήλωσε για τη συνεργασία με την Κέιτ Μος:

«Η Κέιτ κι εγώ είμαστε πολλά χρόνια φίλοι, αλλά δεν είχαμε συνεργαστεί ποτέ ως τώρα. Στο γύρισμα η Κέιτ συνέλαβε ακριβώς το πνεύμα του τραγουδιού: χορεύει στο σκοτάδι και φωτίζει η ίδια τον εαυτό της με μία λάμπα. Πραγματικά τα κατάφερε πολύ καλά – το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερο και τελετουργικό, παραπέμπει άμεσα στον τίτλο του τραγουδιού “Ritual Spirit”. Τα γυρίσματα έγιναν στο Μπρίστολ και δεν κάναμε καθόλου ρετούς. Απέφυγα το ρετούς επειδή δεν ήθελα καθόλου να χάσω το πνεύμα της στιγμής».

Η Κέιτ Μος απάντησε στα παραπάνω: «Πάντα έβρισκα καταπληκτικά τα βιντεοκλίπ των Massive Attack. Είμαι πολύ υπερήφανη που συμμετέχω κι εγώ σε ένα από αυτά». 

Δείτε το βιντεοκλίπ του Ritual Spirit των Massive Attack με την Κέιτ Μος


Πηγή: iefimerida.gr

Όλη η επικαιρότητα