Επιχειρήσεις Ηλεία

Η κεραμοτουβλοποιία Παναγιωτόπουλος στη διεθνή έκθεση δόμησης Infacoma 2019

Ακούστε το άρθρο

Με υψηλή επισκεψιμότητα και ενδιαφέρον, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της “Παναγιωτόπουλος ΑΒΕΕ” στην Διεθνή Έκθεση Δόμησης, Infacoma 2019 που διεξήχθη μεταξύ 8-11 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

Πρόκειται για μια διεθνούς εμβέλειας έκθεση υπό την αιγίδα της ΔΕΘ-HELEXPO, με επισκέπτες ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου τόσο ιδιώτες όσο κυρίως, επαγγελματίες (μηχανικοί, αρχιτέκτονες, τεχνικές, κατασκευαστικές και εμπορικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην δόμηση και την ανακαίνιση, εταιρείες εμπορίου οικοδομικών υλικών και ξυλείας), από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Στα πλαίσια της έκθεσης είχαμε την δυνατότητα να βρεθούμε από κοντά με αξιόλογους συνεργάτες και φίλους, να συζητήσουμε για θέματα του κλάδου και να αναπτύξουμε περαιτέρω πρωτοβουλίες συνεργασίας.

Επιπλέον, μας δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε για πρώτη φορά το νέο κεραμίδι μας Βυζαντινού τύπου, το οποίο συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών του περιπτέρου μας ξεχωρίζοντας έναντι όλων των ανταγωνιστικών προϊόντων της εγχώριας αγοράς, με τον καινοτόμο σχεδιασμό του και την μοναδική ποιότητα που χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας.

Ακόμα, έντονο ενδιαφέρον υπήρξε γύρω από τα τούβλα μας και ιδιαίτερα την σειρά θερμομονωτικών τούβλων.

Θετική ήταν η ανταπόκριση στην ενημέρωση σχετικά με την εγγύηση απεριόριστης διάρκειας που παρέχει γραπτώς η εταιρεία για τα κεραμίδια παραγωγής της, στοιχείο μοναδικό στην ελληνική αγορά!

Τέλος, η συμμετοχή της εταιρείας μας απέσπασε θετικά σχόλια για τον σχεδιασμό του περιπτέρου της, με τις λιτές γραμμές και την ανάδειξη του κεραμικού ως υλικό υψηλής αισθητικής.

Σε αυτή την συγκυρία η εταιρεία διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, την ενημέρωση και την υποστήριξη πριν και μετά την πώληση, ευρισκόμενη δίπλα στον πελάτη-συνεργάτη. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά συνεχίζει την επιτυχή πορεία της, παραμένοντας η μοναδική εταιρεία κεραμοποιίας που δραστηριοποιείται στην Πελοπόννησο και την Δυτική Ελλάδα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας για την επίσκεψη στο περίπτερό μας, την στήριξη και την προτίμησή τους στα προϊόντα μας!

Όλη η επικαιρότητα