Sexy

Η Κιμ Καρντάσιαν της Κροατίας απειλεί να ρίξει το ίντερνετ

kim.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τα βήματα της “ορίτζιναλ” Κιμ φαίνεται να ακολουθεί η Jelena Peric από την Κροατία, η οποία έχει βαλθεί να κατακτήσει τον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ως άλλη Καρντάσιαν.

Η Jelena είναι make up artist και ξεχώρισε στον κόσμο των κοινωνικών δικτύων χάρη στην εκπληκτική της ομοιότητα με την Κιμ Καρντάσιαν, που την έκανε μια από τις αγαπημένες υπάρξεις του ανδρικού κοινού, αλλά και του γυναικείου καθώς μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς, μέσα από βίντεο.

Η 24χρονη έχει καταφέρει να αποκτήσει έναν από τους διασημότερους λογαριασμούς στο Instagram, όπου διαθέτει περισσότερους από 600.000 followers, με τα σχόλια για την εντυπωσιακή της εμφάνιση να “πέφτουν βροχή”.

Παρόλο που, ο λογαριασμός της είναι ελάχιστους μόνο μήνες ενεργός, γνωρίζει τεράστια απήχηση, με την ίδια να δηλώνει ενθουσιασμένη.

Η Jelena  υποστηρίζει πως δεν είναι εύκολο να μοιάσει κανείς στη Κιμ Καρντάσιαν καθώς χρειάζεται να είναι προσεκτική με το μακιγιάζ και τα ρούχα.

“Με συγκρίνουν συχνά με την Καρντάσιαν και είναι μεγάλο κομπλιμέντο, ωστόσο μερικές φορές καταντάει βαρετό”, είπε στη βρετανική Sun.

Παράλληλα, είναι πολλοί οι θαυμαστές της που την καλούν να επισκεφθεί την χώρα τους, με την ίδια να δηλώνει πως τώρα την απασχολεί μονάχα η δουλειά της.

TheSun

Όλη η επικαιρότητα