Ψυχαγωγία

Η Κόρντεϊ Κοξ δημοσίευσε την πιο νοσταλγική φωτογραφία από «Τα Φιλαράκια»

Ακούστε το άρθρο

Δεκαέξι χρόνια έχουν περάσει από τότε που η σειρά «Τα Φιλαράκια» έριξε αυλαία…

Η νοσταλγική φωτογραφία

Πριν από μερικές ώρες η Κόρτνεϊ Κοξ έκανε ένα απρόσμενο δώρο στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από το Instagram της. Η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία που δεν είχαμε ξαναδεί ποτέ, από το γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου των Friends.

Δείτε την φωτογραφία

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“The Last Supper” before taping “The Last One” on Jan 23, 2004. #tbt #friends

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courteney Cox (@courteneycoxofficial) στις

Θα γίνει reunion

Η σκέψη εκατομμυρίων θαυμαστών της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς τα «Φιλαράκια» από τον Μάιο του 2004, όταν και παίχτηκε το τελευταίο επεισόδιο, γυρνούσε πάντα γύρω από την επανένωση των έξι φίλων.

Η ιστορία των έξι φίλων κράτησε για 10 χρόνια, δημιουργώντας ένα τηλεοπτικό φαινόμενο που ανάλογο δεν είχε εμφανιστεί στην ιστορία της μικρής οθόνης.

Όχι μόνο γιατί σάρωσε σε τηλεθεάσεις ή αμοιβές κι έγινε μία από τις δημοφιλέστερες sitcoms όλων των εποχών -που 20 χρόνια μετά την εμφάνισή του, συνεχίζει να αγαπιέται και να αποφέρει κέρδη- αλλά και για την επιρροή που άσκησε στην ποπ κουλτούρα ανά τον πλανήτη.

Η συζήτηση για επανασύνδεση των πρωταγωνιστών της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Φιλαράκια» άνοιξε και πάλι πρόσφατα με το HBO Max, να ακουγόταν ότι είχε ξεκινήσει συζητήσεις με και διαπραγματεύσεις προκειμένου τα «Φιλαράκια» να επιστρέψουν στα τηλεοπτικό πλατό.

Μάλλον, ίσως, όχι

Ωστόσο η επανένωση των μελών της πλέον δημοφιλής σειράς τα  «Φιλαράκια», που σχεδίαζε να κάνει το τηλεοπτικό δίκτυο ΗΒΟ Max,  «σκοντάφτει» σε κάποια προβλήματα που δεν κατονομάζονται από τους υπεύθυνους του καναλιού.

Παρόλο που ο υπεύθυνος δημιουργικού του καναλιού Κέβιν Ράιλι είχε δηλώσει ότι «υπάρχει ενδιαφέρον απ’ όλους», ώστε να επανενωθούν «Τα Φιλαράκια», οι πιθανότητες να συμβεί αυτό τώρα απομακρύνονται καθώς, σύμφωνα με το Deadline, θα πρέπει να εξαλειφθούν ορισμένα ζητήματα που έχουν προκύψει.

«Υπάρχει ενδιαφέρον από όλους τους εμπλεκόμενους, όμως δεν μπορούμε να τα βάλουμε όλα σε μία σειρά και να πατήσουμε το κουμπί ώστε να ξεκινήσει», είπε ο Ράιλι.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το HBO Max αγόρασε τα δικαιώματα για «Τα Φιλαράκια» για πέντε χρόνια, ξεκινώντας από το 2020, έναντι 425 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Σήμερα, δυστυχώς, είμαστε στο ίσως».

Η Τζένιφερ Άνιστον, όταν ανέβασε τον Οκτώβριο μία φωτογραφία με την παρέα από τα «Φιλαράκια» στο Instagram δημιούργησε ένα «νοσταλγικό χάος», καθώς ήταν όλοι εκεί η Κόρτνεϊ Κοξ (Μόνικα), η Λίζα Κούντροου (Φίβι), ο Ματ Λε Μπλανκ (Τζόι), ο Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ) και ο Ντέιβιντ Σουίμερ (Ρος).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις

Όταν η Τζένιφερ  Άνιστον μίλησε στην Έλεν Ντε Τζένερις, για το ποστάρισμα που κατάφερε να σπάσει ρεκόρ Guinness, καθώς μέσα σε 5 ώρες και 16 λεπτά κατάφερε να συγκεντρώσει ένα εκατομμύρια ακολούθους, άφησε να εννοηθεί ότι κάτι ετοιμάζεται:

«Θα θέλαμε πολύ να γίνει κάτι, αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς τι», είχε πει η Τζένιφερ Άνιστον τον περασμένο Νοέμβριο, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά γύρω από τις φήμες για ένα τηλεοπτικό reunion της αγαπημένης παρέας.

«Είμαστε απλώς στις προσπάθειες. Δουλεύουμε σε κάτι», πρόσθεσε.

via

Όλη η επικαιρότητα