Κινηματογράφος

Η Kristen Stewart στη νέα ταινία του Γούντι Άλλεν

have-fun-image-have-fun-36073755-1920-1080.jpg
Ακούστε το άρθρο

Πριν ακόμη την έξοδο της νέας του ταινίας, ο Γούντι Αλεν κλείνει το κάστινγκ για την επόμενη. Με την Κρίστεν Στίουαρτ να εξαργυρώνει τη μεγάλη στροφή της μετά το «Twilight Saga» με τη συμμετοχή της στο σύμπαν του 80χρονου πλέον νεοϋορκέζου.

Κατά το σύνηθες των τελευταίων χρόνων, ο Γούντι Αλεν δεν έχει ολοκληρώσει τη νέα του ταινία (αυτή με τον Χοακίν Φίνιξ και την Εμα Στόουν), αλλά μπαίνει σε παραγωγή για την επόμενη και διαλέγει ήδη τους ηθοποιούς του.

Τα νέα κάνουν το γύρο του κόσμου, όχι για άλλο λόγο, αλλά γιατί ο 80χρονος πλέον Γούντι Αλεν επιλέγει σοφά για νέα του πρωταγωνίστρια την Κρίστεν Στίουαρτ, η οποία έρχεται φρέσκια μετά το Σεζάρ Καλύτερου Β’ Γυναικείου Ρόλου για το «Clouds of Sils Maria» του Ολιβιέ Ασαγιάς (η πρώτη Αμερικανίδα που κερδίζει το βραβείο της Γαλλικής Ακαδημίας Κινηματογράφου), αλλά και τις καλές κριτικές που έχει αποσπάσει για το ρόλο της στο «Still Alice», δίπλα στην Τζούλιαν Μουρ.

Αφήνοντας πλέον οριστικά πίσω της τη Μπέλα του «Twilight Saga», η Κρίστεν Στίουαρτ χρειάστηκε απλώς μερικές σωστές επιλογές για να αποδείξει πως, ναι, είναι και καλή ηθοποιός και κάπως έτσι να καταλήξει αργά ή γρήγορα και στο γουντιαλενικό σύμπαν που υπήρξε ανέκαθεν προσβάσιμο σε νέα ονόματα και ταλαντούχα κορίτσια – θυμηθείτε τη Σκάρλετ Τζοχάνσον, την Εμα Στόουν και τώρα τη Στίουαρτ.

Μαζί με την Κρίστεν Στίουαρτ, ντεμπούτο στο γουντιαλενικό σύμπαν θα κάνει και ο Μπρους Γουίλις, ενώ μαζί τους πρωταγωνιστεί και ο Τζέσε Αϊζενμπεργκ που είχε εμφανιστεί και στο «Στη Ρώμη με Αγάπη».

Αυτά είναι και όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την 47η ταινία του Γούντι Αλεν, ενώ αναμένουμε την ημερομηνία εξόδου για το «Irrational Man» και περισσότερες λεπτομέρειες για την πρώτη τηλεοπτική σειρά που θα υπογράψει ο 80χρονος σκηνοθέτης στο Amazon.

Πηγή: flix.gr

Όλη η επικαιρότητα