Lifestyle

Η Λάουρα Νάργες δεν είναι πια ξανθιά: Το ανατρεπτικό χρώμα που έβαψε τα μαλλιά της

Ακούστε το άρθρο

Τα μαλλιά είναι το πρώτο πράγμα που θες να αλλάξεις, όταν σκέφτεσαι ανανέωση. Και καλά κάνεις, αφού μία επίσκεψη στο κομμωτήριο μπορεί να σου αλλάξει τελείως την εμφάνιση. Η Λάουρα Νάργες την έκανε με το που μπήκε ο Απρίλιος και όντως το νέο της hairlook της έδωσε έναν αέρα ανανέωσης. Η παρουσιάστρια, το απόγευμα της Παρασκευής, επισκέφθηκε το κομμωτήριο προκειμένου να βάψει τα μαλλιά της σε ένα όχι και τόσο συνηθισμένο χρώμα.

Έτσι, μετά από πολλά χρόνια, η Λάουρα αποχωρίστηκε το ξανθό και υιοθέτησε girly ροζ απόχρωση, που ομολογουμένως της ταιριάζει πολύ. Φανερά ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα, η ίδια έσπευσε να παρουσιάσει το νέο look της στους διαδικτυακούς της φίλου, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Το δικό μου Σαββατοκύριακο ξεκινά κάπως έτσι, με ροζ διαθέσεις στην κυριολεξία. Δεν μπορούσα να αντισταθώ στην ιδέα αυτή (πια). Ιδού τα αποτελέσματα όταν παίρνεις τελείως αυθόρμητα αποφάσεις. Είπαμε, βγαίνουμε από τα κουτάκια μας φέτος. Γιόλο.», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

via

Όλη η επικαιρότητα