Αθλητισμός

Οι Legends 2004 γίνονται μέντορες μικρών ποδοσφαιριστών, σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου

Ακούστε το άρθρο

TO 1o LEGENDS 2004 YOUTH CUP EIΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. Οι Legends 2004 γίνονται μέντορες των μικρών ποδοσφαιριστών σε μία πρωτότυπη γιορτή, σε μια μέρα αφιερωμένη στο μέλλον του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Πέμπτη 20 Ιουνίου.

Δημοτικό Στάδιο Χαλανδρίου «Νικόλαος Πέρκιζας».

15 ακριβώς χρόνια μετά τον αγώνα με τη Ρωσία.

Οι Legends 2004 υποδέχονται περισσότερα από 200 παιδιά συλλόγων και ακαδημιών,

για να μοιραστούν μαζί τους τις αξίες και τα ιδανικά αυτής της ομάδας, τις αρχές του ομαδικού πνεύματος και τη χαρά του αθλητισμού.

Σε μια πολύ σημαντική ημερομηνία που σηματοδότησε την πρόκριση στα προημιτελικά και την πορεία προς τον θρίαμβο, οι Πρωταθλητές Ευρώπης 2004 θα βρεθούν δίπλα στα παιδιά ως μέντορες, χαρίζοντάς τους μια πολύτιμη εμπειρία, η οποία θα λειτουργήσει ως οδηγός για την υπόλοιπη ζωή τους, εντός και εκτός αθλητισμού. Κάτι που αποτελεί πολύ σημαντικό μέρος της αποστολής και βασικό στόχο της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Champions For Life, την οποία έχουν ιδρύσει απευθυνόμενοι στα παιδιά, μέσα από το τρίπτυχο

«Άθληση – Παιδεία – Υγεία», ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για μια καλύτερη Κοινωνία, ένα καλύτερο Μέλλον για όλους.

Άλλωστε, όπως μας δίδαξε το EURO 2004: «Τίποτα δεν είναι Αδύνατο».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διεξαχθεί φιλικό τουρνουά επίδειξης, χωρίς νικητές και ηττημένους, κατά τη διάρκεια του οποίου κάθε Legend θα αναλάβει μία ομάδα και θα γίνει «προπονητής» των παιδιών για μία μέρα.

Οι σύλλογοι που θα συμμετάσχουν με τις ομάδες Κ12 είναι: Α.Ε.Κ., Αριστέας Άργους, Ατρόμητος Χαλανδρίου, Δήμητρα Απόλλων 2005, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Πανηλειακός.

Επιπλέον, οι Legends 2004 θα συμμετάσχουν σε αγώνα με την ομάδα της Action Aid Hellas, προπονητής της οποίας είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος,  Πρεσβευτής του Προγράμματος Beyond Goals του UEFA Foundation For Children.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Δημοτικό Στάδιο Χαλανδρίου «Νικόλαος Πέρκιζας»

(28ης Οκτωβρίου & Λεωφόρος Πεντέλης, Χαλάνδρι)

Ώρα έναρξης: 4μμ

 Η εκδήλωση διοργανώνεται από την ΑΜΚΕ Champions For Life.

Δωρητής: Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

 Με την πολύτιμη συνεργασία του Δήμου Χαλανδρίου.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Facebook event: Legends 2004 Youth Cup

Όλη η επικαιρότητα