Προγνωστικά

Η λογική της Σίτι και το 1.95 του «Ντραγκάο»!

Ακούστε το άρθρο

Η δράση στο Champions League ολοκληρώνεται την Τετάρτη, όπου Μπαρτσελόνα και Άγιαξ θα μάθουν τις άλλες δύο ομάδες για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Πιο αμφίρροπα τα σημερινά παιχνίδια, ωστόσο η λογική μας οδηγεί σε καλά πονταρίσματα.

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ

Δεν μπόρεσε να πάει κάτι από το παιχνίδι του Λονδίνου η Μάντσεστερ Σίτι. Ηττήθηκε 1-0 και τώρα καλείται να κάνει την ανατροπή. Έρχεται από το 3-1 επί της Κρίσταλ Πάλας στο πρωτάθλημα, σε ένα ματς που πήγε… σβηστή. Παραμένει στο -2 από την κορυφή και τη Λίβερπουλ, με ματς λιγότερο και ενώ το Σάββατο θα αντιμετωπίσει εκ νέου την Τότεναμ για το πρωτάθλημα. Την ίδια ώρα, οι «σπερς» έκαναν πλάκα κόντρα στη Χάντερσφιλντ, της οποίας επιβλήθηκαν με σκορ 4-0 το Σάββατο. Περιμένουμε πως απόψε θα δώσουν τα πάντα, ωστόσο η ποιότητα των γηπεδούχων μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως μπορούν να κάνουν την ανατροπή. Ακόμα και με τις ελλείψεις που έχουν. Πάμε με την πρόκριση της Σίτι.

Πόρτο – Λίβερπουλ

Παρά την καλή της εικόνα στο δεύτερο μισό, η Πόρτο ηττήθηκε στο «Άνφιλντ» με σκορ 2-0 και τώρα καλείται να κάνει μία ακόμα υπέρβαση. Μεγαλύτερη από εκείνη του προηγούμενου γύρου κόντρα στη Ρόμα. Οι «δράκοι» προέρχονται από το εύκολο 3-0 επί της Πορτιμονένσε στο πρωτάθλημα και παραμένουν ισόβαθμοι στην κορυφή μαζί με την Μπενφίκα. Στον αντίποδα, η Λίβερπουλ συνεχίζει την εντυπωσιακή φετινή της πορεία. Το Σαββατοκύριακο επικράτησε 2-0 της Τσέλσι για το πρωτάθλημα και διατηρήθηκε στην κορυφή. Έστω και με παιχνίδι παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση, οι Πορτογάλοι σήμερα δεν έχουν περιθώρια. Είναι αναγκασμένοι να ανοιχτούν για να βρουν τα γκολ. Βάσει αυτού και των ποιοτικότατων επιθετικών μονάδων των «ρεντς», το over 2.5 αποτελεί πολύ δυνατή επιλογή.

Τα πάντα για το στοίχημα στο foxbet.gr

Όλη η επικαιρότητα