Αθλητισμός

Η Λουξ χορηγός ονομασίας στον «37ο τελικό κυπέλλου χάντμπολ ανδρών λουξ plus ‘n light»

Ακούστε το άρθρο

Η Λουξ ανέλαβε τη χορηγία ονομασίας του 37ου τελικού κυπέλλου χάντμπολ ανδρών, «37ος τελικός κυπέλλου λουξ plus ‘n light»,  που διεξήχθη μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακού ΣΦΠ/  Όμιλος Ξυνή και ΑΕΚ το Σάββατο 16 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Πάτρας «Κουκούλι» και μεταδόθηκε ζωντανά από την Δημόσια Τηλεόραση.

Αξίζει να τονιστεί, ότι η Λουξ είναι πάντοτε πρωτοπόρος και αρωγός αθλητικών διοργανώσεων και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τον τελικό του κυπέλλου χάντμπολ, ενός από τα κορυφαία και πιο δημοφιλή αθλήματα στην χώρα μας με σημαντικές διεθνείς διακρίσεις.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων, πολλών αθλητών -μικρών και μεγάλων- των τοπικών σωματείων χάντμπολ, καθώς και αρκετών οικογενειών.

Επιπλέον, η χορηγία της ελληνικής εταιρείας στον «37ο τελικό κυπέλλου λουξ plus ‘n light», αποδεικνύει την έμπρακτη και σταθερή υποστήριξη  της Λουξ  στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ειδικότερα σε ομοσπονδίες, συλλόγους και διοργανώσεις, με γνώμονα αφενός τη στήριξη δρωμένων πανελλήνιου και τοπικού χαρακτήρα και αφετέρου την προώθηση των αξιών του αθλητισμού που επικοινωνούνται μέσα από τέτοιου είδους αθλητικές διοργανώσεις.

Όλη η επικαιρότητα