Lifestyle

Η Μάρα Δαρμουσλή για τον αιφνίδιο θάνατο του αδελφού της από ανακοπή

Ακούστε το άρθρο

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της κλήθηκε να διαχειριστεί η Μάρα Δαρμουσλή λίγες μέρες πριν τελειώσει το 2019. Η χρονιά στιγματίστηκε από μια απώλεια που της στοίχισε πολύ και χρειάζεται χρόνο για διαχειριστεί κανείς. Ωστόσο, εκείνη προσπαθεί να αντιμετωπίσει το θέμα με χαμόγελο και αισιοδοξία, όσο αυτό είναι εφικτό.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, ο αγαπημένος της αδελφός έφυγε από τη ζωή εντελώς απρόσμενα από ανακοπή καρδιάς.

Μιλώντας στο Tv Έθνος, μεταξύ άλλων, η Μάρα Δαρμουσλή αναφέρθηκε με λίγα λόγια στο συγκεκριμένο περιστατικό και στο σοκ που υπέστη.

Πρόσφατα κάνατε μια ανάρτηση για την απώλεια του αδελφού σας. Ήταν ένα σοκ για εσάς; Προλάβατε να του πείτε όλα όσα θέλατε;

Είναι πάρα πολύ νωπό, ξαφνικό, έφυγε από ανακοπή καρδιάς. Θα επιλέξω να κάνω λίγο χιούμορ. Ναι, η αλήθεια είναι ότι του είπα πολλά πράγματα που ήθελα να του πω και δεν τον άφησα να πει κάποια πράγματα που ήθελε. 

Aυτή τη σεζόν, τόσο θεατρικά όσο και τηλεοπτικά, η Μάρα Δαρμουσλή διαλέγει ξανά τη δημιουργία. Μέσα από την κωμική παράσταση “Η ζωή μετά χαμηλών πτήσεων” του Αρκά στο θέατρο Ριάλτο αλλά και την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, “Γυναίκα χωρίς όνομα”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Επεισόδιο #74 Λίζα ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΑΝΤ1 @gynaikaxorisonoma @ant1tv Καλή μας αρχή.. ? #mara #mara? #maradarmousli  #μάρα #μάραδαρμουσλή #λίζα #gynaikaxwrisonoma #tvseries #actress #actresslife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mara Darmousli (@maradarmousli) στις

via 

Όλη η επικαιρότητα