Lifestyle

Η Μαρία Κορινθίου, το ξανθό μαλλί και η Αλίκη Βουγιουκλάκη (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο
Η Μαρία Κορινθίου τόλμησε να αλλάξει ριζικά το χρώμα των μαλλιών της και να αφήσει για λίγο στην άκρη το μελαχρινό της ταμπεραμέντο. Η ηθοποιός θα ενσαρκώσει το ρόλο της «Κατερινιώς» στη παράσταση «Η Νεράιδα και το παλικάρι» και για χάρη του ρόλου έγινε ξανθιά όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη.
Σήμερα, η Μαρία Κορινθίου ευχαρίστησε το κοινό της, μέσω του Instagram για την αγάπη που δέχθηκε μετά από αυτή την αλλαγή.
«Έχω τρελαθεί με την αγάπη σας! Οποία γνώμη και να έχετε για το ξανθό μου έχει μέσα τόση αγάπη! Αλήθεια όμως πόσο πραγματικά ευλογημένη είμαι! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα», έγραψε στη λεζάντα της παρακάτω φωτογραφίας.
korinthiouksanthia
Μέσω των social media τοποθετήθηκε και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. Χθες ο γιος της αείμνηστης Αλίκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό την κατάξανθη Μαρία Κορινθίου, γράφοντας την εξής λεζάντα: «Αυτό.Πραγματικά επιτέλους».

Με αυτή τη δημοσίευση ο Γιάννης φαινόταν να εγκρίνει την επιλογή της Μαρίας για τη θεατρική παράσταση «Η Νεράιδα και το Παλικάρι» που θα δούμε σε λίγες μέρες στο θέατρο Μπρόντουέι. Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση του Γιάννη προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια αρκετών διαδικτυακών του φίλων που έσπευσαν να τονίσουν ότι η Αλίκη είναι αναντικατάστατη. Λίγο μετά όμως, με νέα του δήλωση στο facebook ξεκαθάρισε ότι όλοι θα κριθούν εκ του αποτελέσματος.

«Πέρα από την πλάκα, φέτος παίζονται διάφορες θεατρικές παραστάσεις.Εγώ προσωπικά ΟΥΤΕ εγκρίνω, ΟΥΤΕ απορρίπτω καμία (παράσταση…). Όλοι θα κριθούν εκ του αποτελέσματος». Δείτε την ανάρτησή του:

gianniapapamix
Όμως αρκετοί ήταν και εκείνοι που δεν συμφώνησαν με την αλλαγή της ηθοποιού. «Την έχουμε αποκαλέσει Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι, είναι ένα μεσογειακό πρότυπο δεν μου αρέσει που έκανε την αλλαγή γιατί ούτε ο σκηνοθέτης της – συγγνώμη Γιώργο που το λέω – δεν νομίζω ότι την προστάτεψε. Είναι η άποψη μου εντελώς. Ο ρόλος ήταν για μια κρητικοπούλα, εκείνος γράφτηκε πάνω στην Αλίκη. Η Μαρία Κορινθίου είναι η Μαρία Κορινθίου και θα έπρεπε να κάνει τον ρόλο όπως η Μαρία Κορινθίου, το υπέροχο ζουμερό πλάσμα» σχολίασε συνεργάτης της Φαίης Σκορδά.
Πηγή: protothema 

Όλη η επικαιρότητα